От х:

Днес в x:

Даяна Попова най-добър състезател по ориентиране, Габриела Нанева – най-полезен

Изображение 1 от 4

    Дните преди Коледа по традиция са време за равносметка на резултатите от състезателната дейност и постигнатите успехи, а и за определяне на най-добрите състезатели за годината. В тази връзка от хасковския клуб по спортно ориентиране „Компас 1994” отличиха най-добрите си състезатели.

    Управителният съвет на клуба определи Даяна Попова за най-добър състезател и Габриела Нанева – най-полезен състезател, с най-голям принос за Клуба през 2017 г. Даяна е бронзов медалист при девойките до 16-възраст от Държавното нощно първенство, Габриела Нанева е четвърта на същото първенство, но в групата на 18 годишните. Тя спечели и кроса от Димитровград до Хасково в нейната възрастова група.

    Двете девойки заедно с Александра Борисова постигнаха едно достойно класиране – четвърто място, оставайки на секунди от медалите на щафетното състезание при 20-годишните на Държавното лятно първенство в Елена. И трите състезателки учат в Езиковата гимназия и са много добри ученички. И Даяна и Габриела спечелиха доста призови места и в Регионални състезания и Национални купи. Този сезон участвахме в повече от 20 състезания и хубавото е че доста деца от клуба се включиха в тях и се представиха успешно. Надяваме се Ванеса Димчева, Димчо Фърталев, Александра Тенева, Ивана Делчева, Дияна Янева, Виктор Цеков, Митко Йорданов, Мартин Ивайлов и Даниел Йорданов да са следващите призьори от Държавни първенства.

    От „Компас 1994” изказаха благодарност за подкрепата на община Хасково, Министерството на младежта и спорта и семействата на децата, занимаващи се със спортно ориентиране.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини