От х:

Днес в x:

Пиян шофьор се заби в паркиран камион, закопчаха трима почерпени

Пиян шофьор пострада при катастрофа в хасковското село Конуш. Инцидентът стана около 20 часа снощи, съобщиха от областната дирекция на МВР.

42-годишният водач от Кърджали се движил с лек автомобил Фолксваген. Поради движение с несъобразена с пътните и атмосферни условия скорост и употреба на 2,13 промила алкохол, той се ударил в паркиран товарен автомобил Форд. От удара е с контузия в гърдите, кръста и дясното рамо. Прегледан е в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

През денонощието са задържани още трима водачи, шофиращи в нетрезво състояние. В Районното в Хасково са отведени двама от тях, на възраст 58 г. и 46 г., хванати от автопатрулите съответно с 1,57 и 2,05 промила алкохол. В ареста на Димитровград е 54-годишен мъж, шофиращ колата си с 2,34 промила.

Срещу 63-годишен хасковски водач пък е започнато бързо производство. Мъжът е хванат да шофира Опела си в Димитровград без регистрационни табели и нерегистриран по надлежния ред.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ху
    Хулиган
    7 -1
    12:34, 19 дек 2017
    Виж как се навързват нещата. Кара Фолксваген, вероятно мечтата на всеки Тютюнджия Голф дьорт. От Кърледжи е и не знае български.
  • 2
    Се
    СЕЛСКИ БЕК
    6 0
    13:10, 19 дек 2017
    2.13 промила алкохол+ х 5555 бмв+ х 5555 Фолксваген=освободен с превилегий за кпп к.андреево
  • 3
    Уп
    УПЛАШЕНИ ХОРА
    8 0
    14:26, 19 дек 2017
    С 2,13 промила освободен и пуснат да се разхожда човека,а гарантира те ли ,че няма да се качи на друга кола и да бъде поредният убиец на пътя.тези ,които са го пуснали не се ли притесняват,че може да се размине по пътя с техни близки и недай си боже те да пострадат.на тази постъпка аз мисля ,че се казва к........я, вие?моля,ви дайте си вашето мнение,защото става страшно.
Последни новини