От х:

Днес в x:

Разследват фирмата на ексобластния управител Минко Ангелов за кражба на ток

    Фирмата на бившия областен управител на Хасково Минко Ангелов - „Компютър консулт“, е разследвана за кражба на ток, научи Haskovo.net. Злоупотребата е установена в сграда на кръстовището на булевард „България“ и улица „Арда“ в областния град. Част от сградата е собственост на хасковската фирма „Компютър консулт“, собственост на Минко Ангелов, който е и бивш заместник кмет, както и ексобластен управител. В неговата част от блока има десетина офиса, консумацията се отчита на общо ел. табло, а всеки офис има отделен електромер.

    За неправомерно ползвана ел. енергия на този адрес потвърдиха от пресцентъра на ЕVN. Оттам поясниха, че нарушението е установено вчера. В сутрешната сводка на областната дирекция на МВР не фигурираше злоупотребата с ток. Днес следобед след запитване на Haskovo.net от пресцентъра изпратиха официално съобщение: „Досъдебно производство е образувано в РУ Хасково след сигнал на служител на ЕVN. Експертът съобщил, че при подмяна на електромер на ул. "Арда“ в Хасково е установил, че чрез кабел към електропреносната мрежа е налице потребяване на ел. енергия, която не се отчита. Работата по случая продължава".

    В ранния следобед на място имаше полицаи, видя Haskovo.net. В сградата има наематели, които плащали сметките си за ток на „Компютър консулт“. Оттам пък се разплащали с енергодружеството, а наемателите получавали фактури от фирмата. Една от обитателките в сградата дори показа фактури за платени сметки от тази година, но отказа да бъде цитирана по име. Тя обаче беше изключително скептично настроена към информацията за установената злоупотреба, тъй като не виждаше как фирмата би се облагодетелствала с по-малката консумация на ток, след като я плащат наемателите. По нейни думи вчера и днес е спирано захранването в сградата, а освен това идвали и полицаи.

    Потърсен за коментар, Минко Ангелов заяви, че няма никаква злоупотреба от страна на фирмата му. „Всичко сме си платили, редовно си покриваме сметките, а наемателите си поемат консумацията. Разбрах, че е станало нещо, но от Енергото си признаха с половин уста, че пропускът е техен. Когато навремето са слагали таблото, не са имали достатъчно електромери подръка и са направили една директна връзка. После е останало така. Става дума за табло, което е извън сградата и до което ние нямаме достъп“, обясни Минко Ангелов.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (19)

    • 1
      По
      Попов
      12 -6
      18:30, 14 дек 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ва
      Вай сакън
      34 -26
      19:35, 14 дек 2017
      Вай, вай тоз ли бе дето тръбеше, че е честен и почтен човек и голям експерт?! Тоз ли дето се бореше да провежда честни и прозрачни избори? Същия , като Беливанов е актьор, нищо повече от измамник на дребно.
    • 3
      Ко
      Колежка
      33 -25
      19:41, 14 дек 2017
      КОЛКО ЛИ ПРОЦЕНТА Е КАЧИЛ ГЛАСОВЕТЕ ТОЗИ „честен„ човечец изборите резултати на партията му майка БСП. Щом краде ток, а той по професия е и ел. техник правете му сметката на кво е способен . Как ли е потривал ръце и е копнял за постояно да е областен.Голямо крадене щеше да е. Кат не стана реши да дърпа конците на бай Добри и да му пълни главата.
    • 4
      ИП
      И приключи
      25 -23
      20:00, 14 дек 2017
      Този даже докато е бил областен е крал като луд. Баси човека. Колкото повече пари и власт имат толкова по големи измекяри са.
    • 5
      От
      ОТВРАТЕН
      33 -25
      20:02, 14 дек 2017
      Човека си е направил частно енерго, взима пари с контролни електромери, а горките наематели даже не знаят какво са изхарчили като ток. И този беше назначен от БСП за областен управител. Такива са всички комунисти червени боклуци като тоя Минко селянина от Крепост.
    • 6
      Ра
      Развратен
      41 -16
      20:22, 14 дек 2017
      То пък герберите са много честни Като ги почнеш от Бойката та стигнеш до местните гербери далавераджии- поплювковци
    • 7
      Въ
      Въпрос
      24 -22
      20:26, 14 дек 2017
      Строя къща и искам да знам колко е такса включване към частното електро М.А. и каква е тарифата ? Минко при неплатена месечна сметка спираш ли електроподаването, а лихви ?
    • 8
      Въ
      Въпрос
      28 -15
      20:30, 14 дек 2017
      Обаче на Минко не му върви завалията. Тъкмо се загледа към зам. кметско или направо кметско място и му го сложиха три ката.
    • 9
      Ва
      Вальо Жицата
      20 -16
      20:47, 14 дек 2017
      Абонат на Минко как се става щото и аз имам интерес. Минко , брат, и аз като тебе съм съученик на президента Румен Радев нещо не може ли да ме уредиш и мен с тая тарифка за тока . Ще си платя както си трябва .
      • Въ
        Въпрос
        17 -13
        20:53, 14 дек 2017
        На опашката приятел. Минко ми е обещал. Ама то обещаното не е като даденото.
    • 10
      За
      запознат
      28 -15
      21:24, 14 дек 2017
      Герберски боклуци, тролят защото са в опасност да останат. вън от борда, без държавни хранилки, защоти са некърници!
      • Ва
        Вальа
        17 -7
        22:01, 14 дек 2017
        С какво си запознат бе мишко. Аз му се кефя на този човек. Краде си. Пие си ракиата с оня шофьора на самолета. Гледа си кефа и си краде. А ти си един червен червей. Айде копай си тунеля мишко.
    • 11
      Ча
      Чапразов
      26 -8
      21:49, 14 дек 2017
      Дали е Минко или някой друг, тия от евн търсят под вола теле!!! Пушилка е! И като нямат улики, че им крадат тока за да заслужат преми и награди послучай празниците си спретват новини! И прибягват до заплахи от рода на - научихме или ни казаха, че крадеш ток! Това е част от репертоара от кухнята на енергетиците! Бабаитите плачат за правосъдие и специален репортаж за господарите на ефира.
      И трябва да се оправдае този раздут персонал от некадърни "елтехници" и автомобили и гориво захранвани все от нашия джоб. А и многобройните им ел.табла в градове и села поникнали като гъби по дереци и дувари и ползвани за параван за облекчаване на техницитe в работно време.
      И понеже времето се задържа учудващо топло и енергопотреблението е минимално ,тия негодници няма да получат подобаващи премии за празниците и имитират че работят.
      Минко не го оправдавам завалията, толкова го може човека. Сега и да проверят президента дали и той не краде ток в Славяново.
    • 12
      Ст
      Студента
      12 -10
      22:13, 14 дек 2017
      Минко в университета добре са те научили да правиш мостове на електромери,колко взимаш за настройка на електромер.
    • 13
      Ча
      Чапразов
      15 -5
      22:23, 14 дек 2017
      Минко е завършил хранително вкусов вуз. Така го представяха официално когато приемаше отговорни служби. Това да продаваш китайски части-боклуци за компютри не означава че си хванал мойсей за онази работа.
    • 14
      От
      ОТВРАТЕН
      20 -10
      22:51, 14 дек 2017
      ООООО не не ехванал Мойсей , хванал е Елена Йончева за някъде, опитва се да се хване за оная работа на Беливанов и за Румен Радев. Червена номенклатура и крадец отвсякъде.Ама пари има не му е закъсал бизнеса. Той беше този който тръбеше наляво и надясно, че бизнес и политика не трябва да се обвързват. А той самия е олицетворение на корумпирана задкулисна марионетка опитваща се да изпъкне в жалкия си червен живот пълен с провали . За жалост или за радост Минко ти си един голямо недоразумение на природата.
      п.с За жалост си по долен и от циганите които крадат ток, те поне знаят защо. А ти крадеш защото така те е научила партията майка БСП.
    • 15
      Dj
      Djimi
      8 -8
      08:20, 15 дек 2017
      Герберастки тролове, само лаете, ами ако не е истина?
    • 16
      Ko
      kovo
      16 -3
      08:42, 15 дек 2017
      ************* по-голяма глупост: "Когато навремето са слагали таблото, не са имали достатъчно електромери подръка и са направили една директна връзка". Кога ще свършат електромерите? На кого ще му "пуснат" кабел без измерване, пък и ще го забравят? И този ни мисли за "дебили"!
    • 17
      Ко
      ко колежка
      11 -1
      09:58, 15 дек 2017
      Забравихте ли друг ексобластен ***** Овчева - дето намериха гаража и пълен с контрабандни цигари. И какво се случи - НИЩО. Къщите им замъци, а са най-големите крадци! Срамота - какви хора ни управляват!
      Сега е близка и с Елена Йончева и с гербаджии покрай европроектите - хамелион. Нямат значение средствата за домогване до властта,през колко легла трябва се мине и колко мръсотии да се направят, това са хора дето майките си за пари ще продадат.
    Последни новини