От х:

Днес в x:

Хасковлии от ул. “Атон”: Саниращата фирма зае Синята зона, къде да спрем?

Изображение 1 от 5

    “Платили сме по 76 лева за годишен стикер за Синя зона, а няма къде да паркираме, особено вечер! Строителната фирма, която санира блока ни, е заела поне 20-30 паркоместа от Синята зона на “Калоян”, а те така или иначе не стигат. В блока има 147 апартамента, всяко семейство има кола, някои по две. Като добавим външните хора, които паркират тук през деня и понякога оставят автомобилите си и през нощта, за нашите коли място няма. А сме платили годишен стикер за паркиране”.

    Това сигнализираха живеещи на хасковската ул. “Атон” 6-14 в центъра на града. По думите им положението се утежнява и от факта, че наоколо е осеяно със знаци “спирането забранено”. “Не може ли поне те да не важат вечер, да на обикаляме като луди целия град да оставим колите си”, питат хората.

    Шефът на “Тролейбусен транспорт”, в чиято структура е и Синята зона – Йордан Панев, обясни, че е запознат със затруднението на хората и лично е ходил на оглед на мястото. Съгласен е, че има проблем. “Това предложение – знаците “спирането забранено” да не важат вечер, след 17 часа, да кажем, е добро. Така постъпихме и с ул. “Александър Стамболийски”, коментира той. Панев допълни, че лично ще внесе това предложение за разглеждане в Транспортната комисия в общината, на която е член.

    Тодор Кръшков    

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ма
      Марин
      24 -4
      10:56, 25 ное 2017
      Няма угодия. Всеки народ си заслужава мизерията и мъките.
    • 2
      Dh
      DHJJX
      14 -3
      11:25, 25 ное 2017
      За следващата година от Синята зона да направят компромис, да плащаме за 11 месеца. Това, че минал да огледа не ги извинява, че ни поставят в затруднение!
      Да бяхте снимали до м-н Шоко тротоара - разни ''богопомазани'' няколко години наред си паркират на тротоара, явно разчитайки шефчето им да се обади на директорчето и да не им пишат актове....
    • 3
      Ак
      Ако не бяха частни
      13 -4
      11:38, 25 ное 2017
      Общината им връща парите или ги дава на паркингите над реката, които никак не са им далече. Пито-платено!
    • 4
      Sb
      Sbxb
      2 -3
      06:48, 26 ное 2017
      Интересно и аз имам годишен стикер ,за синя зона , но не живея в центъра , нито ме санират, по тяхната логика и аз трябва да бъда обезпечен ...
      ( Наглост и неблагодарност ) това е днешния българин
      • 11
        112233
        2 -1
        10:02, 26 ное 2017
        Ти си платил за синя зона и я ползваш през деня, когато си на работа. Хората от ул. Атон са платили да я ползват през ноща и почивните дни, когато са си у дома и реално това в момента не се случва.
        За чия наглост и неблагодарност говориш, тяхната или твоята?
    Последни новини