От х:

Днес в x:

Арестуваният хасковски полицай с обвинение за подкуп

Окръжна прокуратура Хасково повдигна обвинение на арестувания полицейски инспектор от КАТ за взимане на подкуп, съобщиха от държавното обвинение. Служителят беше арестуван с 50 евро рушвет. За подкупа той е извършил определено действие по служба. Според запознати той получавал дребни суми с цел по-кратък срок за регистриране на новозакупени автомобили.

Катаджията е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои от държавното обвинение да поискат налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

По информация на наши източници арестуваният служител на КАТ е Стефан Кръстев. Той беше задържан в сряда следобед при акция на дирекция „Вътрешна сигурност“ към МВР, когато е закопчан и човекът, дал рушвета.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

  • 1
    Ми
    милко пича
    57 -4
    16:39, 24 ное 2017
    ура ура ура най после тоя измикяр не наяден си намери майстора хасково празнува че се отървал от един б-клук стефане във затвора ти е мястото мима ще ти носи цигари
    • На
      на Милко пича-увяхналия чеп
      5 -18
      00:08, 25 ное 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • На
      на Милко пича-увяхналия чеп
      7 -10
      00:15, 25 ное 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Ха
      Хахаха
      2 0
      11:19, 27 ное 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Ди
    Димов
    42 -4
    18:01, 24 ное 2017
    Няма да иде в затвора, то е ясно, но защо има корупция по въпроса "по-бърза обработка"? Ами защото такава е системата там - мудна, заяждане... Направете възможна регистрацията в сервизите, които правят и технически прегледи! Не тези луди опашки! Голяма трудност е да се регистрира някакъв таралясник! КАТ Хасково е най-отвратната институция! Тоя като го махнаха сега ще дойде друг и ще прави същото, системата трябва да се смени, но не я сменят!
  • 3
    Ла
    Лаврентий
    49 -2
    18:02, 24 ное 2017
    Стефане,получи си заслуженото.От една обикновена мижитурка през 90-те се превърна в надменен служител,безскрупулна личност срам за полицията.Но,ти не си виновен,виновни са тези,които те поставиха на такова место,създаващо възможност за вземането на рушвет.Иван Петров и Димо Боев са твоите кръстници.Носеше се информация сред твоите колеги,че събираш след всяка смяна "парсата" и се отчиташ където трябва.Но,на всичкото отгоре се превърна и в предател- доносник срещу твоите колеги за да спечелиш благоволението на висшестоящите.Изработиха те тези,на които снасяше "яйца".Докъдето се докоснеше гледаше келепира - истински бай Ганьо в съвременен вариант,дори още по-лошо.Превърнал се беше в нарицателно за "полицая рушветчия".Нямаше кой да те търпи повече и дойде Видовден.
  • 4
    Ми
    Мир...
    28 -6
    18:34, 24 ное 2017
    Той и Виктор е в тази схема
    • Ми
      Мир...
      22 -3
      18:49, 24 ное 2017
      То е ясно, те са хората на канала
  • 5
    Ху
    Хулиган
    16 -3
    19:19, 24 ное 2017
    Не се косете за него. Сигурно отдавна е пенсионер и си е взел 20 заплати. Сега работи и пенсия и заплата и рушвети разбира се. Така каза Бойко. Ще му накривят капата като го уволнят. Друг по-гладен ще дойде!
    • За
      Запознат
      25 -8
      19:45, 24 ное 2017
      Нито е пенсионер, нито си е взел заплатите. Дали е имало сигнали и какви е друг въпрос, но повода за ареста е нелеп и обвинението е съшито с дебели бели конци като въжета. Ще излезе, ще осъди МВР и ще си вземе заплатите, а ако иска може да осъди и Окръжната прокуратура за нанесените щети. Жалко, че няма да търсят отговорност от "великите" борци срещу корупцията - вътрешна сигурност и от прокурора, който е позволил да бъде подведен от тях. Като вземат те да плащат обезщетенията тогава ще са други нещата.. Човекът си е продукт на времето, в което живеем през последните 25 години. Нима началниците му не са от същия дол дренки?
  • 6
    Въ
    възмездието за непочтенните
    20 -3
    20:32, 24 ное 2017
    много се радвам че тоя п-остак стефан кръстев го изгониха и във момента е във ареста тоя го създаде един унижения да си спомня за него но ще кажа че се казва димо боев тоя направи едно непристойно и онизително за системата действие във дим-град като онижи и принизи един достоен колега сега пенсионер димо има господ за всички мръсотии идва възмездие .
  • 7
    Я
    я
    5 -15
    20:33, 24 ное 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Zz
      Zzzzzzz
      3 -1
      22:02, 25 ное 2017
      Димо Боев беше едно от многото недоразумения в МВР. Върхът на кариерата му беше като стана н-к сектор охранителна полиция в РДВР Хво. Голям мишок и мазник. Вадеше разрешителни за оръжие на който му плати, но го разкриха. След това го пратиха в участъка в Мин бани. Дъжността му беше "оперативна-без униформа", но го беше страх и идваше в Хасково на оперативки с шлифе - цивилен, а отдолу с униформата. А се фукаше с подполконическите си пагони Баните. Там не прокопса и го пенсионираха.
  • 8
    Из
    Изпатил
    20 -2
    22:27, 24 ное 2017
    Къде да дадем показани.1/2 област е изпатила от него да лижи още по дълго да му изкараме кирливите ризи нека всички проговорят за далаверите му и да си му върнем унижението
    • Zz
      Zzzzzzz
      7 -3
      22:13, 25 ное 2017
      Аз не съм патил от него. Напротив даже се е отнасял възпитано с мен. Когато ти е в ред всичко по регистрацията няма проблем. А когато някои искат да заобикалят нещо се мъчат да плащат, а после им се досвидяват парите дето са дали и мрънкат. Жалко за човека. Хвърлиха го на кучетата и ще го разкъсат.
  • 9
    То
    том сойер
    3 0
    21:02, 25 ное 2017
    Какви показания ще даваш бе брато натискай си парцалите не знаеш кой ще те удари в гръб Живеем в държава на беззаконието и не е необходимо да трошиш бетонна стена с главата си ПАЗИ Я Иначе Стефката се беше самозабравил може би защото е имал високостоящи приятели Сега ще видим дали ще бъде хвърлен на кучетата или ще възкръсне като ЖАР ПТИЦА пак в КАТ С поздрав ХЪКЪЛБЕРИ ФИН от МИЧИГАН
Последни новини