От х:

Днес в x:

Изгоря опелът на зам.-шефката на Спортното, ситроенът ѝ оцеля

    Опел Корса е изгорял тази сутрин в хасковския квартал Република, съобщават от областната противопожарна служба. Сигналът за пожара бил подаден в 4.35 часа. Огнеборците са успели да спасят автомобил, паркиран в съседство – ситроен.

    Изгорелият автомобил е на заместник-директора на Спортното училище Димитринка Алексиева. Съседният ситроен, съвсем леко пострадал от пламъците, също е на семейството. Изгорелият опел е шестгодишен и има пълно каско. От полицията правят оглед на мястото на инцидента. Една от вероятните версии е умишлен палеж.

    „Не знам кой ми е запалил колата. Който го е направил, е изключително арогантен“. Това каза Димитринка Алексиева, която заедно със съпруга й се събудили от звука на алармата на колата й около 4:30 часа. След задействане на сирената погледнали пред прозореца и забелязали пламъците. Веднага излезли навън и започнали да гасят с маркуч за поливане, изчаквайки да дойде пожарната. Въпреки усилията обаче не успели да спасят от унищожаване 6-годишния автомобил Опел Корса. Оцелял обаче паркираният в съседство Ситроен, собственост на дъщеря й, но ползван от съпруга.

    Алексиева недоумяваше чие дело може да е палежът на колата й. Тя поясни, че ходи с нея на работа, вози и ученици до залата и до домовете им след тренировки по гимнастика. Зам.-директорката беше категорична, че на никого не е направила нищо лошо. „Винаги съм била толерантна с хората. Нито съм наркотрафикант, нито участвам в групировки, нито съм отнела нечий бизнес“, коментира Алексиева. Тя добави, че се надява истината за запаления автомобил да излезе наяве.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Vi
      vip
      12 -4
      11:00, 24 ное 2017
      Нещо е объркала някъде
      • 00
        000
        16 -4
        15:23, 24 ное 2017
        Толкова добра и отзивчива жена , само добро гледа да направи на хората ! Дано да и платят от застрахователите , а тези които са я запалили да си берът сега гайлето, има кой да ги открие !
      • То
        Тони
        7 -1
        18:14, 24 ное 2017
        Сигурен ли си? Объркала според кого?
        Жалко за жената! Готин човек е!
        А извършителите - те си знаят-хубаво няма да видят.
    • 2
      Jo
      John
      8 -8
      12:16, 24 ное 2017
      кой ще ѝ пише два акта за неправилно паркиране?
    • 3
      Ан
      андрей
      2 0
      18:29, 24 ное 2017
      Точно пък Дима Алексиева да я обърка някъде не ми се вярва,може колата да е е дала на късо,за какво пък ще и палят колата?Колата е ламарина важното е че на хората нищо им няма
    • 4
      Ск
      Скрудж
      5 0
      23:18, 24 ное 2017
      Палят, щото е безнаказано. Никой не нищо не им прави. Сега ще излезе че колата се е запалила от падаща звезда. И така. И всичко е точно. Палят през ден. България е това.
    • 5
      Ма
      мастикаджия
      3 0
      08:33, 25 ное 2017
      Що ме занимавате с глупавия ОПЕЛ!Важно е да падне роуминга с Македония!
    • 6
      Ни
      Никой
      0 0
      14:56, 27 ное 2017
      Джон веднага откри къде е заровено кучето.Не се надявай някой да и напише актове не и в Хасково тук законите не важат.
    Последни новини