От х:

Днес в x:

Бляскаво представяне на Любо и Мира във фестивал на балните танци

Бляскаво представяне направи двойката на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева във фестивал на балните танци. Спектакълът се проведе през уикенда в София и е на световно ниво.

Най-добре представилите се българи в това престижно състезание бе танцовата двойка Любослав Стоев и Мирослава Дойчева. В своята възрастова група до 21 години те завоюваха 2-ро място, отстъпвайки само пред представителите на Италия, като част от съдиите им вдигнаха първи места. В по-високата възрастова група - „Amateur“, отново станаха най-добре представилата се българска двойка, класирайки се на 8-мо място от 40 двойки , като само два съдийски гласа ги разделиха от участие във финала.

Това бе първото участие за Любо и Мира в международен форум след завръщането им на състезателния подиум. „Отчитаме го като изключително успешно“, каза единият от треньорите им Николай Манолов.

В звездния спектакъл участва и още една новосформирана танцова двойка от хасковския клуб - Братан Братанов и Йоанна Шишкова. Те се готвиха по-малко от месец за турнира, а се класираха на 10-то място в групата до 21 години и на 16-то място в четвърт финала при най-големите. "Представянето им е показател за едно многообещаващо бъдещо партньорство и ще очакваме много успехи от тях занапред", уверени са от хасковския клуб „Гранд“.

През изминалия уикенд в столичен хотел танцуваха майсторски двойки по състезателни и бални танци от 14 държави. Те се състезаваха за спечелването на шампионските звания в латиноамериканските и стандартните танци на третото поредно издание на открития международен фестивал, посветен на изкуството на балните танци - SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL 2017, организиран от БПТА. В състезанията взеха участие над 100 танцови двойки , които със своите прекрасни изпълнения, в продължение на два дни предизвикваха бурните аплодисменти на своите възторжени почитатели. Официални гости на фестивала бяха световните суперзвезди на латиноамериканските танци.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Та
    Таня
    3 0
    08:09, 25 окт 2017
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Га
      Галя
      0 -3
      08:28, 25 окт 2017
      Що за глупав въпрос?Злобари -колкото и нежно лице да има момчето е още дете.Любо е очевадно облечен с панталон
Последни новини