От х:

Днес в x:

Моторист се заби в камион, блъсна се и в Мерцедес с ремарке

Моторист пострада при катастрофа на булевард „Съединение“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Около 17: 40 часа вчера раненият 30-годишен мъж управлявал мотоциклет Хонда. Поради шофиране с несъобразена скорост не можал да спре и се ударил в движещия се пред него товарен автомобил Дачия. Впоследствие се блъснал и в движещия се пред Дачията товарен автомобил Мерцедес с ремарке, завиващ надясно.

От удара, мотоциклетистът е с охлузни рани по ръцете и левия крак. Прегледан е и освободен за домашно лечение.

На мястото на инцидента е бил изпратен и аварийно-спасителен екип на противопожарната служба за разчистване на пътното платно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    12 -7
    10:56, 11 окт 2017
    А съставен ли му е акт за несъобразена скорост, дали е санкциониран от КАТ. Добре е , че се е разминал, но с такива екземпляри с фалшиво напомпено самочувствие качено на мотори се понапълни градът ни. Добре, че не е пострадал и невинен пешеходец. Призовавам КАТ да си свършат работата и строго да контролират най големите нарушители в ХАсково - моторджиите. Да замерват шума и при превишаване на нормите да ги спират от движение. Да ги ограничат от движение от 22 до 06 часа. Какво става с наредбата, отново община ХАсково се доказа като мудна и безхаберна администрация.
    • 12
      1221
      9 0
      11:04, 11 окт 2017
      Ще глобяват само съвестните защото на идиотите не им дреме.
Последни новини