От х:

Днес в x:

Книга и диск за Левски подарява общината на училищата, всеки първолак с подарък

Книгата „Моят Левски“ с автор Красимир Стефанов и ДВД с филма „Левски европеец в българско“, ще получи всяко училище в Хасково по повод първия учебен ден, съобщиха от общината.

Книгите и дисковете са закупени със средства от общинския бюджет. Освен това всеки от близо 1000 първокласници в общината заедно с първите си учебници и буквари ще получи и книжка „Азбука с весели скоропоговорки“, с пожелание за успех от кмета Добри Беливанов.

Преди първия учебен ден са освежени всички пешеходни пътеки около училищата и детските градини, добавят от общината. Миналата година те бяха обозначени със светещи знаци.

На 15 септември градският транспорт ще е безплатен за всички ученици. Те могат да пътуват безплатно както с „Тролейбусен транспорт“ така и с автобусите на частните фирми, които изпълняват курсовете по градската транспортна мрежа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    20
    2015-2017
    3 -2
    16:32, 14 сеп 2017
    И сухия Беливанов изтъпанен ще срича чужди слова. Лицемерно и досадно.
  • 2
    Какъв популизъм двд с филм Левски европеец в българско Значи Левски още по онова време е бил европеец маже би и евроатлантик с евроатлантически ценности но нашите историци чак сега разгадаха това и защо е писано в българско а не в българия --като че ли сме били някакъв чифлик За турците може би сме били Булгаристан но народа е знаел че живее в българия Ееееее това Бойково слугуване ще ни подмени историята Алооооо редактора по добре от теб познавам латиницата не ми излизай с тия номера

Още новини

Случаен виц

Последни новини