От х:

Днес в x:

Пожарникари в турнир по тенис на маса за професионалния си празник

    Пожарникари от Хасково и техни приятели се включиха в турнир по тенис на маса по повод предстоящия си професионален празник – 14 септември. В игрите в зала „Спартак“ освен служителите на МВР, се включиха деца и военослужещи. Захвърлили униформа и загърбили шлангове и служебния си дълг по потушаване на стихии, хасковските огнеборци взеха хилки и се раздаваха в спортната зала. Целта на всички беше една – победа и превъзходство над противника си, което не е необходимо да се прилага при гасенето на пожари.

    В турнира за огнеборци се включи и първата ракета от любителския турнир по тенис на маса Пламен Делчев, както и началникът на група „Пожарогасене и спасителна дейност” инспектор Мирослав Сариев.

    Резултатите от турнира ще станат ясни по-късно, а за първенците са предвидени и грамоти.

    За първа година в програмата за професионалния празник на пожарникарите е включено състезание по тенис на маса. „Идеята е да покажем физически качества, каквито трябва да притежава всеки един от нас, за да се справя със служебните си задължения“, обясни инспектор Сариев.

    От противопожарната служба заявиха, че ще участват в състезанията по различни видове спорт за инициативата „Събери отбора за каузата...“, която се организира в подкрепа за 4 деца в нужда – Ники, Дани, Крис и Ивка.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      Малинова
      5 -4
      14:40, 13 сеп 2017
      Мястото на пожарната изобщо не е в МВР, а към общините или отделно министерство! Докога ще продължава този архаизъм?
      • До
        до Малинова
        3 -4
        15:58, 13 сеп 2017
        какво имаш предвид под анархизъм? Пожарната е една от най- добре работещите структури в България !
    Последни новини