От х:

Днес в x:

Най-високото планинско бягане на Балканите

Adventure Sky Run е най-високото планинско бягане в България и на Балканския полуостров правено досега. Трасето през 2017 е обновено и ще е истинско планинско предизвикателство. Маршрутът преминава през първенеца на Рила и Балканите - вр.Мусала 2925м.,покрай 13 върха, 30 езера, 7 циркуса. 2225м.средна надморска височина - едно истинско планинско приключение. 

Второто издание на Adventure Sky Run ще се проведе на 09 септември 2017г.  То ще бъде подкрепено от София Франс Ауто, която ще се включи с двата си автомобилни бранда – Peugeot и Isuzu.

SUV PEUGEOT 3008 и пикап Isuzu D-MAX ще се впуснат в истинско планинско приключение с участниците в състезанието.

реминавайки през връх Мусала на височина 2925 км. и спиращ дъха маршрут на територията на Национален парк Рила и Природен парк Рилски манастир двата автомобила ще докажат качествата си като подпомагат състезателите.

SUV Peugeot 3008 (Автомобил на годината в Европа за 2017г.) ще осигури надеждно придвижване и комфорт по време на Adventure Sky Run 2017.

С пикап Isuzu D-MAX пък ще бъде подсигурено сигурното придвижване на участниците от финала до старта след приключване на състезанието, както и зареждането на пунктовете по трасето с храна и напитки.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини