От х:

Днес в x:

Как да използваме 360° изображение като профилна снимка във Facebook

Изображение 1 от 2

    Вече ви информирахме как да качвате 360-градусови снимки във Facebook профилите си. Този формат за кратко време набра огромна популярност сред потребителите на социалната мрежа. Именно заради това компанията представи нова функция, позволяваща да използвате 360-градусово изображение като профилна снимка във Facebook. Oще по-интересното е, че разполагате с опцията да заснемете съответния кадър директно от мобилното приложение на Facebook, информира Mashable.

    Новата функция вече е достъпна за смартфоните с Android и iOS. За да се възползвате от нея трябва да отворите Facebook Camera и да направите панорамна снимка, като местите устройството около себе си. Изберете начална точка на снимката и следвайте напътстващите линии на дисплея. След като направите изображението можете лесно да го споделите с приятелите си, да го ъплоуднете в Timeline секцията или дори да го направите своя профилна снимка в социалната мрежа.

    Facebook вече разпространяват новата функция и се очаква до дни да е достъпна за всички потребители. Необходимо е само да ъпдейтнете към последната версия на приложението. Можем да сме сигурни, че скоро ще започнем да виждаме много по-атрактивни и интерактивни профилни снимки в социалната мрежа. Възможността да правим 360-градусови снимки от смартфона и да ги поставяме на профила си във Facebook определено ще се хареса на много потребители.

    Източник: digital.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини