От х:

Днес в x:

Миглена Тянкова пое за втори път Окръжен съд Хасково

    Председателят на Окръжен съд в Хасково Миглена Тянкова встъпи в длъжност днес за втория си мандат като административен ръководител. За подписване на акта в областния град пристигна председателят на Апелативния съд в Пловдив Магдалина Иванова, под чиято шапка е съда в Хасково. Тя припомни, че Тянкова е избрана за шеф на съда след продължително изслушване на 16 май пред съдийската колегия на Висшия съдебен съвет. Иванова определи представянето на Тянкова като изключително професионално и достойно, заради което е избрана с пълно единодушие от 12 гласа „за“ и нито един „против“, което е изключително рядко явление. Тя пожела на новия стар председател и екипа й да работят все така всеотдайно и да продължават да отчитат високи резултати.

    От своя страна Тянкова благодари на екипа си и на зам.-председателите на съда Милена Петева и Милена Дечева за подкрепата във всеки един момент през изминалите 5 г. „Мисля, че този екип е успешен и ще работя с него и през втория мандат“, каза тя и добави, че ще продължават да подобряват резултатите.

    Тянкова получи поздравления и от колегите си от Хасково. От името на екипа съдия Стратимир Димитров й пожела втория мандат да бъде успешен като първия.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Аз да попитам ---за какво са двама зам- председатели то за Тянксова няма работа те и назначили 2 заместници
    • 2
      Се
      Селянина от Чобанмахала
      14 -7
      21:35, 29 май 2017
      Съдебната ни система прелива от нежния пол, така правосъдие не се раздава, колкото да са чароввни и красиви, все пак женското сърце е милосърдно и не може да раздава правосъдие. С цел подобряване работата на правосъдието ни предлагам, всички жени да се преназначат от съдийки и прокурорки в служебни адвокатки ! Изключение само за говорителката на прокуратурата, че тя е супер мацка :)

    Още новини

    Последни новини