От х:

Днес в x:

Каракачанов ще работи за наборна военна служба

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов остава привърженик на въвеждането на наборната военна служба.

"В програмата за управление на правителството, което е ръководено от господин Борисов е записано: военно обучение в училищата, доброволната слъжба и разработването на проекти, свързани с наборната военна служба. Аз съм нейн привърженик, защото смятам, че е необходимо българската младеж да бъде подготвена и възпитана в дух на патриотизъм и на готовност да се защитава отечеството", заяви Каракачанов преди парада по случай Гергьовден пред Нова телевизия.

По думите на министъра проблемите на българската са много повече, отколкото ги е виждал като народен представител. Като приоритети Каракачанов посочи ново въоръжение, модернизация на въоръжението, да се повиши бойната готовност.

"Но е необходими са и стъпки в социалната сфера – заплащането, социалните придобивки", заяви Каракачанов.

"Чувствам се много добре като военен министър. Осъзнавам, че като свършат празниците, за които се готвим двата дни, в които съм стъпил в длъжност, влизаме в реалните проблеми на българската армия", каза още военният министър.                                                               

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ди
    Димитър
    8 0
    12:23, 6 май 2017
    Каква родина бе боклук?! Вие я продадохте на американците, сега искате нашите деца да се бият срещу руснаците и при един конфликт между Изтока и Запада да ги изпратите като пушечно месо. Няма да стане! Някой сеща ли се за десетките момчета граничари, които загинаха пазейки гранниците на НРБ от врагъ, а сега Вие сами продадохте Родината. Защо загинаха тези момчета?! Някой интересува ли се колко семейства и съдби са съсипани?!
  • 2
    Пе
    Петко
    4 0
    13:12, 6 май 2017
    Ха, добро утро !! Сетихте се за нещо ценно, което умишлено ликвидирахте с вашето безхаберие и безумна алчност!!! ДОБРО УТРО ЗАСПАЛИ ПЪЛКОВОДЦИ !!!!!!!!!!
  • 3
    Го
    Голяма будала-
    4 0
    16:33, 6 май 2017
    Много точен коментар на Петко и Димитър В Хасково имаше мотострелкови полк от близо 1 800 войници Сградите са напълно разрушени това което тия АБДАЛИ -ДЕМОКРАТИ разрушиха не може да се върне Каракачана си приказва ПО ХАВАТА както казват старите хора Но нищо след месец два ще запее друга песен По лесно е да се върне в училищата НАЧАЛНОТО ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ както бе при СОЦА но без 15 дни лагер защото е скъпо а държавата е ОГЛОЗГАНА от СДС БСП а сега и от Магистрало мафиотската партия ГЕРБ Иначе войска нямаме но генерали и адмирали БОЛ
  • 4
    Пъ
    Първото
    3 0
    19:08, 6 май 2017
    Първото нещо което трябва да направи този "воевода" е да си прибере контингента от Афганистан. Близо 1 милиард са разходите. Да се направи така, че американците да си плащат за базите в България или да си отидат. Да се обяви акваторията на Черно море за мирна зона. Какво правят американски кораби в него. Дошли от майната си и създават потенциална опасност за мира в района.
Последни новини