От х:

Днес в x:

Данъчните вадят на тезгяха „апетитни“ морски имоти на длъжници от Хасково

Апетитни имоти край морския бряг, собственост на длъжници на хазната, ще предложи за продан през май хасковският офис на Националната агенция за приходите. Търговски обекти са с предназначения за магазин и кафене.

Те ще бъдат извадени на тезгяха заради неплатени данъци и осигуровки от собствениците им.

И двата обекта се намират к в местността „Юртлука“ в Равда.

Магазинът е близо 60 квадрата и е оценен на 48 800 лева. Кафенето е с площ 218 квадрата и ще бъде предложен на търга за 62 000 лева. Огледите на двата имота ще стартират в началото на май и ще продължат до средата на месеца.

В момента може да бъде огледан друг обект, също подходящ за магазин, който се намира в Свиленград, съобщиха от НАП. Обектът е разположен на първи етаж в жилищна кооперация и включва търговско помещение, склад, офис, санитарен възел и гардероб. Продава се за 27 468 лева. Огледите се провеждат до 12 април след уговорка с публичния изпълнител от офис Хасково, който отговаря за търга. До тази дата заинтересованите могат да видят Ауди А8 от 2005 година, което също се продава от приходната агенция на цена от 22 000 лева.

Близо 517 000 лева от подобни търгове събраха за бюджета публичните изпълнители от офиса на НАП в Хасково за първите три месеца на годината. Най-ефективни са продажбите на недвижими имоти – те са донесли 507 570 лева. От търгове на превозни средства са реализирани 8 500 лева. 

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини