От х:

Днес в x:

„Синята зона“ до Зъболечението на самообслужване с паркоавтомат

Паркоавтомат ще обслужва вече „Синята зона “ и до Зъболечението в Хасково. Това е четвъртият паркомат в Хасково, съобщи директорът на „Тролейбусен транспорт „ ЕООД Йордан Панев,.

Апарати за самотаксуването за престоя на автомобилите досега имаше на  ул. „Пирин”, до Централна поща и  зад сградата на общината.

Въвеждането на възможността за ползването на паркомати е заради по-добрия контрол и по-ефективно използване на зоната, коментира Йордан Панев.   

Паркоавтоматите заменят  инкасаторите и работят само с монети. Билета за престой може да се плати за времето от час до три часа

Талончето се поставя на таблото на автомобила, припомнят от общината.

В скоро време ще бъде монтиран паркомат и в съседна зона до последния-в началото на ул „Г.Кирков“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    На
    Наско
    8 0
    21:17, 14 мар 2017
    Кога в Хасково ще направят въпросните “паркомати” , както ги наричате , да може човек да си плати за 30 минути като във всички нормални градове?!
  • 2
    Ha
    hask
    5 0
    10:34, 15 мар 2017
    Автоматите за паркиране са начина и за дисциплиниране и на "тепегьозите"("пердета"-както ги нарича народа) които спират на "синя зона" и започват да уговарят служителите че "са за малко" и затова не искат да платят Просто един служител минава периодично, вижда кой не си е платил и му издава бележка с номера и часа на престоя и др.характеристики. Всяко следващо наказние все по-скъпо!
  • 3
    За
    Защо?
    2 0
    13:56, 15 мар 2017
    Защо пак купуват 4 пъти по-скъпи паркомати с тройно по-скъпа поддръжка?
  • 4
    Ам
    Ами защото така!
    1 0
    01:10, 16 мар 2017
    Ами защото така! Всяка малка далавера я премълчавате като овце, днес със 100 утре с 1000 вдругиден ви крадат с 10000000. Малко ви е, слепи сте и прости сте само седите и склапяте!
  • 5
    Шо
    Шофьореф
    1 0
    01:39, 16 мар 2017
    Най-добре с СМС,може където и да си,когато и да си,пускаш си смс-че и си удължаваш периода.
Последни новини