От х:

Днес в x:

Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" представи листата си за народни представители в Димитровград

    Листата за народни представители от Хасковски избирателен район представи тази вечер в Димитровград коалиция "Реформаторски блок - Глас народен". Нейн водач е Стефан Димитров, а сред кандидатите за депутати са свързаните с Димитровград и общината адвокатът Тодор Ташев, както и Тодор Атанасов. Листата е съставена от 16 души, които представляват експерти в своята област, стана ясно при представянето днес..

    Пръв думата взе адвокатът Тодор Ташев, който днес празнува имен ден. "Тази година победата е с номер 21 в интегралната бюлетина. В листата на "Реформаторски блок - Глас народен" има разнообразие, в листата няма единомислие, но в крайна сметка в спора се ражда истината", заяви Ташев. Според него, 16-те души в листата имат смелостта да се борят и да работят за хората. 

    Пред присъстващите говориха още кандидатите за народни представители Ицо Христов ("Глас народен"), Божидар Боев, който се занимава с частен бизнес, Ангел Хаджиангелов (БЗНС) ,Светла Василева, юристът Димо Стоянов (СДС).

    Вочадът на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" Стефан Димитров заяви, че в последните години в България политиците забравят хората, те създават политики за София и понякога забравят къде се намира Хасково. Затова, според Димитров много хора днес искат да напуснат страната, защото липсва отношението на политиците към тях.

    "Днес бях на едно интересно надбягване с коне за Тодоровден. Направи ми впечатление, че не спечели най-шареният кон или най-високият кон, а този с ездача, който беше местен. Вие сте местните, те са местни, те са от Хасково, те позннават проблемите и знайте, че ние ще работим заедно да разрешим проблемите", бяха думите на водача на листата Стефан Димитров.

    Пожелание за успех на коалицията на изборите отправи Антон Стойчев, който ще гласува за пръв път на 26 март. Музикално изпълнение имаше и от малката Дивна, която поздрави своя баща - кандидат за народен представител.

    На изборите на 26 март гласувайте с №21 в интегралната бюлетина, призоваха кандидатите за народни представители.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини