От х:

Днес в x:

Давид Гофен: Публиката ви е като тази в Рио, ще помогне на Григор

Похвали към българската публика отправи финалистът Давид Гофен. Той се изправя около 17,00 часа срещу Григор Димитров в спор за титлата на Garanti Koza Sofia Open. БНТ предава пряко. 


„Аз се чувствам отлично, здрав съм. Съзнавам, че на финала цяата зала ще бъде с него. Но имам опит в такива мачове, играх на Олимпийските игри в Рио, играх и за Купа „Дейвис“, така че знам какво ме очаква.

Ако искам да го победя обаче, ще трябва да променя нещо. Трябва да сервирам по-добре, защото си спомням, че в последния ни мач – на Откритото първенство в Австралия, не сервирах добре. Тук условията са различни, така че ще видим какво ще стане“, добави Гофен.

Припомняме, той детронира на полуфинал шампиона от миналата година Роберто Баутиста Агут след 5:7, 6:4, 7:6 (3). Това бе първа загуба за испанеца в турнира от две години.

„Обичам да играя на този турнир. Публиката е страхотна, условията са отлични и ми допадат. Затова, ако всичко е по план и ми пасва на програмата, догодина пак ще се върна“, каза Роберто.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Последни новини