От х:

Днес в x:

Григор пред камерите с тениска с надпис „Хасково ненадминат“

Любопитна подробност по време на пресконференцията на Григор Димитров пред българските медии в София бе фланелката на Гришо.

Българинът се появи в залата за пресконференции след тренировка, а тениската, която бе избрал, бе посветена на родния град Хасково.

На английски на фланелката бе написано "Haskovo Unmatched", в превод: "Хасково ненадминат". Тениската е на компанията, която осигурява екипировката на Гришо, така че явно е изработена специално по негова заявка.

Източник: gong.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ве
    Верно е..
    68 -28
    07:44, 5 фев 2017
    ....ненадминат!По брой на цигойни,амуджи,скъпа вода,високи данъци,безработица,безхаберие на общината,бездомни псета и ниски заплати!чИстИтУ!
  • 2
    Ne
    Nekpe
    80 -12
    11:13, 5 фев 2017
    Как не ви омръзна да хейтите??? От завист е сигурен съм. момчето излязло с тениска Хасково бам кофа помия. Да припомням ли че при пердишното управление точно той Григор Димитров се принуди да отиде да играе за Варна?? Сега е картотекиран под номер едно в Тенис клуб " Хасково 2015" . Сегашният кмет Беливанов позволи на тенис клуба на Григор да има база? Лошо ли е направил, че повече от 150 деца играят там???
    Бях на церемонията като му връчваха званието почетен гражданин- плак от вълнение-този човек наистина обича радния си град за разлика отВас които не сте способни да обичате дори себе си! засрамете се нещо сте повредени хора!!!
  • 3
    Ха
    хасковлия
    75 -2
    12:27, 5 фев 2017
    Не трябва да бъркаме безработицата , скъпотията и т.н. с успехите и трудолюбието на нашия чудесен съгражданин ,напротив трябва да се гордеем с него и да му се възхищаваме ,даи боже и други съграждани да станат световно известни като него.
  • 4
    Дж
    Джери
    61 -1
    13:23, 5 фев 2017
    Това което прави Григор Димитров е абсолютно безкористно и достойно за уважение. Колкото до кмета Талибанов, да не му се приписват незаслужени активи. Сега когато Григор е на крилете на славата и успехите всеки ще направи това което направиха сегашните управници. Далеч съм от мисълта да защитавам Гошо Дерибея, щото и той заедно с онова недоразумение Овчева когато имаше нужда от подкрепа Григор никакви ги нямаше , а после бързаха да се наредят да се снимат с Григор и да му се подмазват. Не така бате! Подай ръка когато е необходимо. А за Григор който пише нещо лошо е просто - боклук. Нека не забравяме, че и той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Бог да те пази младо момче.
  • 5
    Бр
    Браво
    42 -1
    19:13, 5 фев 2017
    Браво Гришо, за гордостта, която ни носиш, продължавай все така. Успех!!!
Последни новини