От х:

Днес в x:

Откриха 17 кг незаконен тютюн в „Република“, хванаха неправоспособен с дрога

17 кг тютюн без бандерол иззеха служители на „Териториална полиция” в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Вчера униформените проверили частен дом на улица „Картечар” хасковския квартал „Република“. В жилището, обитавано от 34-годишен мъж е открит незаконния тютюн, който е иззет с протокол за доброволно предаване. По случая е заведено бързо производство.

Димитровградските полицаи пък заловиха неправоспособен водач с дрога. Вчера следобед те го спрели за проверка на булевард „Благоев” в Димитровград. 36-годишният мъж шофирал лек автомобил БМВ. В хода на проверката е установено, че е неправоспособен и в чанта съхранявал 11 полиетиленови топчета, съдържащи 3 грама зелена изсушена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    2 0
    15:52, 25 яну 2017
    А в кв хисаря не се ли продава.
  • 2
    Ма
    Майка
    2 0
    17:35, 25 яну 2017
    Абе идиоти такива. Какво да кажа и как да го кажа. Не цигари и тютюн е проблема в квартал Република в град Хасково. Проблемът е,че повечето хора там продават ХЕРОИН най свободно. Остатъци от хероин смесени със стрихнин (миша отрова)не го ли виждат това властите,ама нали и те са замесени в голямата далавера и се скатават,ииначе ако искат за 24 часа ще ги приберат всичките. Събудете се бе ееееей хора децата ни умират 😠😠😠😠😠
Последни новини