От х:

Днес в x:

ДПС се тревожат, че могат да ни спрат еврофондове

Повече от 50 наказателни процедури имало срещу страната ни, предупреди пред депутати лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. По думите му имало опасност и да ни спрат еврофондовете.

"Условията са тежки и климатичните, и управленските, и популистките", коментира още той. Промените от 2016 г. трябвало да се разглеждат като шанс за 2017 г., смята лидерът на движението.

Карадайъ настоя за сформиране след изборите на "ценностно хомогенно мнозинство". ДПС поиска честни и прозрачни избори. Ако се заложело на езика на омразата, това означавало, по мнението му, дълъг изборен маратон.

По-стабилна, спокойна и успешна година пожела лидерът на ДПС. По думите му има поне 150 депутати в този парламент, които можели да сформират кабинет. Такъв обаче не се съставял заради ценностно несходство. Провалът беше предначертан, отчете той. Управленската формула била погрешно зачената, по думите му. Карадайъ настоя за "нормалност в политиката". Президентските избори се превърнаха в начало, смята лидерът на ДПС. Според него предизборната кампания започнала. Държавата сее лута, защото няма визия за национални приоритети, убеден е Мустафа Карадайъ.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини