От х:

Днес в x:

НАП вади на пазара в Хасково активи за 76 бона

Активи за 76 000 продава през януари Националната агенция за приходите в Хасково. Те ще се търгуват заради неплатени данъци и осигуровки от собствениците им, обявиха от офиса на приходната агенция. Идеята на продажбите е с приходите от тях да се погасят изцяло или, където не е възможно това -частично дълговете.По принцип продажбата на актив е крайна мярка за принудително събиране на задължения към бюджета. При финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, от Агенцията препоръчват и за частните лица и за дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

От 9-ти януари в Хасково е отворена възможността за оглед на кандидатите да участват в търга за товарен автомобил, който е в много добро техническо състояние. Самосвалът е оценен от експертите на 33 600 лева. Огледите му продължават до 16-ти януари включително след уговорка с публичния изпълнител от НАП, който води продажбата. От днес могат да бъдат огледани заедно с публичен изпълнител от Агенцията и товарно ремарке, модел туристическо, с първоначална цена 500 лева. Мотоциклет за 1 300 лева и лек автомобил, оценен на 8 200 лева също са обявени за продан. Ценови предложения за тези превозни средства, както и депозити за тях, които са в размер на 20% от първоначално обявените цени, се приемат до 17-ти януари.

До 13-ти януари пък може да бъде огледан имот в Димитровград, който се намира в Източна индустриална зона, в местността „Белия бряг“. Първоначалната му цена е 32 500 лева.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини