От х:

Днес в x:

Тапа от коли в Хасково в първия работен ден

Изображение 1 от 4

    Задръствания от автомобили се получи днес по обяд в Хасково след трите почивни дни. Тапи се образуваха и в двете платна на основните булеварди - „Съединение“ и „България“. Задръстванията започваха още от Зеленчуковия пазар и продължаваха чак до светофара до складовата борса. Влажната настилка допълнително затрудняваше трафика, принуждавайки шофьорите да карат по-предпазливо, а има и такива, които все още шофират летни гуми. Не липсваха и изнервени шофьори, които натискаха гневно клаксони.

    Подобни задръствания имаше и в последния работен ден преди коледните празници, когато на възловите кръстовища имаше регулировчици. Днес такива обаче не се забелязваха.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      C0
      c0oL
      25 -2
      15:39, 27 дек 2016
      Ще става по-лошо и по-лошо, ако ОбЩИНА ХАСКОВО не вземе мерки за организацията на движението. Имаме спешна нужда от разширяване на някои улици и кръстовища. Гладният узунджовец застрои всичко и сега това ще е още по трудно.
      • Не
        Незапознат
        2 -1
        20:29, 27 дек 2016
        Вече е много трудно да се промени инфраструктурата за да се въведе каквато и да е организация.Ред до някъде може с ограничения и глоби от което никой няма да е доволен.Не само Узонджовеца даваше разрешения за строежи.Тук специално е несправедливо да се обвинява само него за това.Години наред нямаше никакъв градоустройствен план.Някои ще възразят че това не е така.Но каква полза като никой не го поглеждаше а само се нанасяха новите изникнали съоръжения.Вижте колко новопостроени сгради отдолу нямат гаражи а всичко е в помещения пригодени за магазини.На колко апетитни места на зелени площи поникнаха богаташки къщи и масивни сгради.На мястото на ''Фантазия''помните ли какво беше?Парк със цветни градини и скамейки за отдих. И на това се посегна.Точно от тази община.
    • 2
      АН
      А не така
      19 -6
      16:05, 27 дек 2016
      Я не така - как ще взимата земя да се разширяват кръстовища - нали тази земя може да се ползва за паркинги или за строежи на огромни празни сгради. По важно е да се заграби и отдаде на безценица още общинска земя, за да може някой да си прави паркинги и да си пълни гушата. И да има с какво да си печели конкурсите за директорски постове, като реши да си сменя попрището! Я не ощетявайте наглите бизнесмени и бизнесменки от село и митница града !!!!!!!!!!!
    • 3
      Уч
      участник
      6 0
      18:47, 27 дек 2016
      по бул. България е голямо чакане и нерви и като се замисля още по зле ще става. Отдавна трябваше да се предвиди това и да се направи нещо.
    Последни новини