От х:

Днес в x:

Дрескод: BG 60-те с Иванка Шекерова бенд раздвижва времето в Младежкия

Във времето на хубавата българска музика, на старите, но златни хитове от  60-те години на миналия век, ще върне Хасково актрисата и певица Иванка Шекерова в Коледния проект „Чарлстон назад в 60- те БГ“. Актрисата от хасковската театрална трупа, която през последната година завладя и музикалната сцена, ще представи за първи път в Хасково и музикантите, с които работи от ШЕКЕРОВА LIVE BAND.  За изпълнителката на „Неонов куплет“, който стигна първо място в Българският Топ 40 това лято, концертът  ще е първото излизане на голяма сцена, извън клубните участия.

Двучасовото парти ще е в голямата зала на Младежкия център на 27-ми декември от 18 часа.

За купона обаче има дрескод, според който присъстващите могат да се забавляват още по-яко, като се облекат в стила 60-те години.

А в това десетилетия Андре Куреж налага „мини“ роклите и поли, откриващи горната част на бедрата. Стилът "garçon" е другата модна тенденция на това време. Дамските костюми с панталон достигат пика на своята популярност. 

В края на десетилетието мъжете и жените под влиянието на хипи вълната си пускат дълги коси и се обличат в най-ярките цветове на природата, с много дантела и къдрички.

А на сцената на Младежкия център ще звучат песни на Леа Иванова, на Стефан Воронов, на Лили Иванова, както и авторски на бенда. Концертът е част от Коледната програма в календара на общината.

За това как Иванка Шекерова се подготвя за 27-ми декември и защо смята, че пътят, който й предстои е  черно-бял, но не като негатив, а като романтика, четете в интервюто с актрисата-певица в събота.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини