От х:

Днес в x:

Коледна томбола за отличните ученици със знание за налозите

Двама ученици ще бъдат празнично изненадани от НАП в рамките на образователния проект „Влез в час с данъците“. Изненадата им ще дойде от коледна томбола „Отличник по данъци“, която Агенцията обяви. Късметът ще е важен в тази инициатива, но няма да е основна предпоставка за печелене на наградата, а учениците ще трябва да демонстрират и добри познания по темата с налозите.

В томболата може да участва всеки ученик, който е регистриран на сайта www.vlezvchas.bg . Според условието за участие, в томболата ще бъдат включени тези, които са изгледали всички данъчни курсове, публикувани в рубриката Play за награда, решил е тестовете след видео уроците и е събрал минимум 270 точки.

Тестовете на сайта на играта съдържат различен брой въпроси по дадена тема, като всеки верен отговор на въпрос носи на участника 5 точки, уточняват от офиса на НАП в Хасково.

Томболата ще продължи до 16 януари. Името на първия щастливец и отличник по данъци, който ще грабне електронен четец, ще стане известно на 2 януари. Вторият отличник късметлия ще получи водоустойчива камера за екстремни спортове. Името му ще стане ясно на в края на играта.

Кампанията„Влез в час с данъците“ се следи от над 16 000 ученици във Фейсбук, което означава огромен интерес. Идеята за стартирането й е чисто образователния елемент.

Освен електронна книга или камера за екстремно снимане, младежите могат да спечелят от НАП още дрон или портативен говорител, какъвто тази седмица замина за Добрич. От там е последният победител в за награда – Веселина Димитрова.

От офиса в Хасково припомнят, че тази година образователният проект на Агенцията „Влез в час с данъците“ акцентира върху данъчни видео уроци. Посланици на идеята са познати и любими лица като Йордан Йовчев – шампион по спортна гимнастика, певицата Михаела Филева, Любен Дилов-син – журналист, Валентин Братоев – национален състезател по волейбол.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини