От х:

Днес в x:

Борисов отказва да прави кабинет с мандата на РБ

Няма да приема да съставим нов кабинет с мандата на Реформаторския пост, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов пред Дарик радио.

"Считам, че не е редно. Кое ви кара да си мислите, че ще съставям извън мандата на ГЕРБ кабинет?" - възкликна Борисов.

"Ако се направи правителство сега, ние сме длъжни да им отговорим с това, което сме подписали в споразумението. Премиерът и министрите трябва да са техни." - допълни той.

На въпрос дали ще приеме да бъде служебен премиер, Борисов отговори, че не му е интересно да мисли по този въпрос.

"Ние всеки ден слушаме, че искаме да седим заради пари, няма политическа класа срещу нас", добави премиерът.

"Ще си поръчам една "Лада Нива" отсега, защото знам, че няма по-подготвен от мен и ГЕРБ да управлява. Ние ще си седим и ще чакаме, ако народът поиска, покаже, че има нужда от нас, ще се върнем." посочи Борисов.

Източник: news.bg

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Сл
    Сланинко
    2 -4
    18:32, 17 дек 2016
    Еееееее тоя стана вече много НАГЪЛ
  • 2
    14
    142681
    1 0
    10:10, 18 дек 2016
    Достойна позиция на г-н Борисов. ГЕРБ ще продължат да управляват след изборите. Дано има силно дясно в парламента, за да се направят чаканите от хората реформи. Съдебната система, корупцията, социалната справедливост...са все въпроси, по които този път ще видим реални резултати. Дано хората разберат, че не трябва да гласуват за онези, дето влизат в парламента единствено и само заради себе си и за да спъват промените, защото са лично уязвими от тях.. Бавно узряваме, но узряваме. Това е пътя за спирането на фалшивите и много алчни хора.
Последни новини