От х:

Днес в x:

Устата раздава крушета на конкуренция и критици

В първите дни на новата година, Устата пуска гневен и хаплив хип-хоп, визуализиран имиджово в най-новата автобиографична лента на изпълнителя "Streets Dont Lie".

За първи път Устата прави ретроспекция на най-важните етапи в професионалната си кариера и хвърля ръкавица към всички свои конкуренти и безпочвени критици през годините.

"Streets Dont Lie" е 7-ми пореден сингъл, който Устата визуализира от своя трети студиен албум "Face To Face". Музиката и аранжимента на парчето са дело на музикалния продуцент на албума DenYо, с гост-вокал американския рапър Mike Fresh, познат на феновете с хита от 90-те "Stay".

"Streets Dont Lie" е житейската история на Устата, отправена към всички, чиито критики изпълнителят е търпял заради своя личен избор, заради "завоя" към другия жанр и хорските предразсъдъци, които животът и днешния успех на звездата могат само да опровергаят. Клипът е една емоционална изповед, която чрез ретроспекция на времето показва пътя на Устата към днешния му успех.

Автобиографичната лента, заснета от режисьора Тенчо Янчев, разкрива Устата в няколко от неговите най-емблематични сценични образи, оставили ярък отпечатък в родния музикален шоубизнес.

Изпълнителят реди архивни кадри с настояще, преминавайки от времето на своя дебют и триумфалната поява на наградите на Телевизия ММ в костюм на Азис, през личната среща с 50 Cent и артистичната фашистка трансформация на поредната бляскава церемония...

Във видеото звездата сменя и няколко атрактивни тоалета.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини