От х:

Днес в x:

Каракачанов: Няма да подкрепим кабинет на реформаторите

Сега, когато Реформаторският блок получи мандата, ще има разговори и като видим политиките им, ще преценим дали да ги подкрепим. Това заяви пред Нова телевизия съпредседателят на Патриотичния фронт и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Реформаторският блок не подкрепи идеята ни за увеличение на пенсиите. Така, че нещата отиват в посока, в която няма да ги подкрепим", сподели още зам.-председателят на Народното събрание.

"Не съм засегнат от думите на Росен Плевнелиев. Думите, които той каза в петъчното си интервю, нямат нищо общо с думите, които каза пред мен и Валери Симеонов. Три дни по-рано неговите думи са коренно противоположни", категоричен е Красимир Каракачанов.

Съпредседателят на патриотите коментира и идеята минималната пенсия да стане 300 лева. "Минималната заплата се увеличава многократно повече, отколкото пенсията. Народен артист е Менда Стоянова, която излъга, че няма средства и ще увеличим само най-ниските пенсии. Този опит да се лъже, за да противопоставят пенсионерите, не е верен. Всички пенсии ще се увеличат, някои с 20-23%. Цялото това нещо щеше да струва между 800 милиона и 1 милиард лева", категоричен е лидерът на ВМРО.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Коментари в сайта

Последни новини