От х:

Днес в x:

Атанас Атанасов: ДПС дава знак на Борисов, че трябва да преговаря с Доган

Наказателната акция срещу кмета на Перущица Ради Минчев е директно свързана с изборите. Това е съвместна наказателна акция на Борисов и Цацаров, които в симбиоза управляват държавата, коментира заместник-председателят на ДСБ Атанас Атанасов в неделя пред БНР. По думите му това "многофункционално активно мероприятие цели вместо да говорим за проблемите на държавата да бъдем в обяснителен режим".
В ГЕРБ са притеснени, че не им стигат гласове за тези избори. Тъй като не могат да намерят друга подкрепа, прибягват за пореден път до сигурната подкрепа, смята Атанасов.

Като визира обявеното от ръководството на ДПС, че партията няма да даде непотърсена подкрепа и че Ахмед Доган би могъл да е кандидатът на партията за президент, Атанасов коментира: "Публично бе казано на Борисов, че трябва да преговаря с Ахмед Доган. Скритият ортаклък между Борисов и ДПС никога не е преставал".
В защита на тезата си Атанас Атанасов посочи, че Бойко Борисов не е посегнал на нито една икономическа схема на ДПС.

За Реформаторския блок е голям успех обединяването около обща кандидатура за президентските избори, въпреки опитите да се попречи на този процес, заяви още Атанасов. Както е известно, партиите от РБ издигнаха за президент бившия икономически министър и настоящ столичен общински съветник Трайчо Трайков в тандем с ген. Съби Събев.
 

От щаба на ГЕРБ са възложили на общинските кметове на партията конкретни цифри за постигане на определен брой гласове на предстоящите избори, твърди Атанасов, което според него означава, че предстои кампания за купуване на гласове.

Източник: http://www.mediapool.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини