От х:

Днес в x:

Искендер вдигна шампионска купа по колоездене

    Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер усети вдъхновението да си на стълбицата на победителите в спортно състезание и какво е да държиш шампионска купа в ръцете си. Заедно с фаворитите от първите две възрастови групи до 19-години и до 30 години в състезанието по изкачване на вр. Аида- Стелиян Стефанов и Денислав Живков, Искендер стъпи на стълбицата на победителите на почетното трето място.

    В организираното от Колоездачен клуб „Аида”-Хасково състезание се включиха 20 участници от цялата страна.

    Вeселин Мичев от Габрово  стана победител в най-масовата група-от 31 до 40 години. Красимир Чанлиев беше най-бърз при  41 -50-годишните, а Манол Вранчев  победи в групата от  51 до 60 години. На младоците от първа възрастова категория обаче по нищо не отстъпи и най-възрастният участник във велонадпреварата- 66-годишният Никола Демирев от Нова Загора, който се състезава с фланелка на казанлъшкия клуб”Шампиони”. Именно той се качи на най-високото стъпало при награждаването в категорията над 60-години. След като превзеха върха и минаха разстоянието по обратния път към курортното селище, колоездачите се подсладиха. Покрай тях намазаха и зяпачите. Заради предстоящия във вторник мюсюлмански празник Байрям кметът Искендер беше развързал кесията и приготвил няколко тави с  баклава, с която почерпи всички.


    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Вс
      Всевишния Кенанец
      4 -3
      18:08, 2 юли 2016
      За догодина да сковат по-хубава почетна стълбичка...тези щайги ли са , столчета ли ..така написани на ръка в последния момент , леко загрозяват цялата обстановка
    • 2
      Sa
      Sas
      2 -3
      08:40, 3 юли 2016
      Циганина трети, ама неговото име споменават в заглавието, като да е станал световен шампион.....
      Не трябва ли да се каже кой е победител ?
    Последни новини