От х:

Днес в x:

Младежи направиха пейки от палети за старците в Кенана

Изображение 1 от 4

    Младежите от Ротаракт клуб Хасково осъществиха поредния си проект, насочен към „Дома за стари хора и филиала за лица със сетивни нарушения” в парк Кенана. За акцията младежите собственоръчно изработиха мебели от рециклирани палети, които предоставиха на филиала за лица със сетивни нарушения. Укрепиха конструкцията на тентата на терасата, боядисаха и освежиха парапетите, а също така предоставиха и 250 комплекта с козметика за обитателите на домовете.

    Това не е първият проект, който младежите реализираха в полза за социалното заведение в Кенана. В края на 2015 година бе осъществена и друга инициатива - „Коледа с баба и дядо“.

    Сред бъдещите планове на Ротаракт клуб Хасково са поставянето на стойки за колела в Минерални бани, както и проектът „Един живот“ за пътна безопасност, който е основен. „Един живот“ се осъществява в над 10 града в България, като в Хасково ще се организира полагането на маркировка с текст „Огледай се“ пред пешеходни пътеки в т. нар. „горещи точки“ за пресичане пред училища, паркове и други райони с интензивен трафик.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Чо
      човек
      14 -1
      08:24, 24 юни 2016
      браво
    • 2
      До
      Дон Кихот
      4 -4
      13:32, 24 юни 2016
      Тези младежи са Ротариянци, това е организация от най-различни хора която прилича на мафията и е тайна и целите и не са да помага, а са съвсем други. Жалко за младежите, защото не знаят в какво се забъркват и как ще бъдат употребени. Аман от ротариянци, марсиянци, масони, тамплиери, розенкрайцлери и т.н.
    • 3
      Та
      таралежко
      4 0
      13:55, 24 юни 2016
      Абе какви са не знам но това е много добре браво на младежите Пък в каква партия са и каква религия изповяда то си е тяхна работа
    Последни новини