От х:

Днес в x:

Дърво се стовари върху кола в „Орфей“ край играещи деца

    Прекършено от силния вятър дърво се стовари върху кола до блок 20 в хасковския квартал „Орфей“. Инцидентът стана около 16 часа днес, за щастие се размина единствено с материални щети по лек автомобил Форд Фокус. „Паркирахме колата към 15 часа в близост до пощата, тъй като докарах майка ми, която е трудноподвижна, да си вземе пенсията“, обясни шофьорката Иванка. Върнали се близо час по-късно и заварили затиснатата си от върбата кола. По комбито имаше само леки драскотини. На мястото на инцидента се бяха отзовали полицаи и пожарникари, които нарязаха дървото и колата беше освободена.

    „Наоколо играят много деца. Точно по това е време е пълно. Добре, че точно в този момент не е имало деца под дървото“, коментираха насъбралите хора от квартала.

    По данни на хасковската метеорология скоростта на вятъра е 6 m/s, измерена в 15 ч. Това не се води опасно явление, макар че също би могло да причини щети, а за днес е обявен код „жълто“ за дъжд и гръмотевици. Същата картина ни очаква и утре“, казаха от метеорологията.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини