От х:

Днес в x:

Ревизорка от Хасково №1 в Южна България, номинирана за национален приз

Главният инспектор по приходите от Хасково Ася Котетерова е номинирана за националния приз „Служител на годината 2008", съобщиха от данъчното. В националното състезание тя ще представя ревизорите от Южна България, където са шест териториални дирекции – Пловдив, Хасково, Стара Загора, Смолян, Пазарджик и Кърджали. Наградите „Служител на годината" в национален мащаб ще бъдат обявени този петък на тържествена церемония в НДК от изпълнителния директор на НАП Мария Мургина по повод професионалния празник на приходната администрация – 16 ноември.

В ТД на НАП Хасково Ася Котетерова е главен инспектор по приходите в отдел „Контрол". От три години е ръководител на екип. Кандидатурата й за националния конкурс бе избрана между общо шест от южна България заради личните й качества на ръководител и високите показатели в работата на екипа й. От началото на годината досега екипът й е извършил 74 ревизии, които са осигурили допълнителни приходи за бюджета в размер на 1 197 690 лева. Приоритетно през годината на екипът на Ася Котетерова са възлагани проверки, свързани с произход на средства, придобивания и доставки за други държави от Европейския съюз.

На териториално ниво в НАП-Хасково заради добрите показатели в работата си през настоящата година са отличени още Таня Топалова – публичен изпълнител в отдел „Събиране", която е успяла да събере 427 153 лева просрочени задължения от некоректни клиенти на НАП и Дамян Павлов от отдел „Обслужване" – инспектор по приходите в областта на здравното осигуряване, който е издал 3672 удостоверения за непрекъснати здравно-осигурителни права и е направил 3693 справки на граждани за месеци без здравни осигуровки.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини