От х:

Днес в x:

На 68 и с рокля по-къса от всякога

Тя е достатъчно възрастна, за да бъде майка на Мадона, но доказа, че все още е кралица на попа. Девет години след като напусна сцената, Тина Търнър се завърна с гръм и трясък и пя пред 20 000-на тълпа.

Певицата, която скоро ще навърши 69 години, показа че е в отлична форма и без следи от целулит, демонстрирайки няколко къси тоалета, пише DailyMail.

В сравнение с Мадона, чието мускулесто тяло би уплашило всеки, Тина изглеждаше съвсем натурална. „Не мога да повярвам, че е почти на 70. Тя изглежда и звучи фантастично", сподели фен на соул легендата.

Тина Търнър изпя „Whats Love Got to Do With It", „Private Dancer" и „Steamy Windows."
На концерта й в Chicago United Centre бяха и Том Круз, и Опра Уинфри.

Тина сподели, че е решила да се върне на сцената, защото много й липсвали феновете, а и приятелката й София Лорен настоявала упорито за това. Певицата разказа „където и да отида хората все ме питат кога ще се имам турне. Искат да ме гледат на живо. Дори София Лорен ми каза : Кога ще се върнеш на работа? Ти си родена с дарба и имаш отговорности".

Прощалното турне на Тина Търнър бе през 2000 година и включваше 89 представления. То й донесе 55 милиона печалба. Сега попдивата смята да изнесе 36 концерта в щатите преди да стъпи на европейска сцена.

Тя не е първият изпълнител, решил да се завърне след няколко годишно отсъствие, но за сега е последният. Преди нея своето завръщане обявиха : Клиф Ричардс, The Eagles, The Osmonds. Genesis, The Police и The Sex Pistols.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини