От х:

Днес в x:

Гола вода - 400 долара за литър

Готови ли сте да платите за литър вода 400 долара? Японците ще го направят с удоволствие. Хавайската вода Kona Nigari не се продава на литър, а по 5 литра за цена от 2000 долара или в бутилка от 60 милилита за 33,5 долара и е супер популярна в страната на изгряващото слънце.

Водата добита от дълбините на океана около Хавай носи титлата най-скъпа вода в света.

Kona Nigari стана част от менюто на почитателите на всичко натурално, природно, за търсачите на вечна младост и здраве. В продължение на 8 години интересът към чудотворната течност в Япония не намалява, а напротив популярността и расте по цял свят.

С какво е по-различна Kona Nigari?
Тя се добива на 915 метра дълбочина в океана недалеч от Хавайските брегове. Това е опреснена и дестилирана морска вода, нещо като концентрат, който преди употреба се смесва с обикновена вода. Смята се, че консумацията на Kona Nigari води до отслабване, намалява стреса, подобрява храносмилането и тена на кожата. Не съществуват никакви медицински потвърждения за целебнине свойства на хавайската вода.

Водата Bling H2O заема по-ниска стълбица на пазара на елитната жажда. Тя залага повече на форма отколкото на съдържание. Добива от извор в щата Тенеси, преминава през пречистване и се разлива в изящна бутилка от матово стъкло инкрустирана с кристали Swarovski. Bling H2O е приумица на холивудския продуцент и сценарист Кевин Бойд. Тя е една от най-популярните безалкохолни напитки на церемониите на MTV Video Music, Emmy, Grammy.
Водата не може да се намери в магазините, гламурните бутилки се правят само по поръчка и излизат по 45 долара бройка.
Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини