От х:

Днес в x:

Лидерът на БСП Михаил Миков, дойде за да се подпише за отделяне на Кърджали, удря рамо на Кючуков

    Лидерът на БСП Михаил Миков напусна тази сутрин телевизионно предаване за да дойде до Кърджали и да се подпише в подписката за реферундум за отделяне на Кърджали в самостоятелна община. Председателят на столетницата постави подписа си в шатра , разпъната в Градската градина в присъствието на членове и симпатизанти на партията.Общо около 4000 кърджалийци са поставили подписите си под петицията, научи Кърджали бг вести.

    Миков бе посрещнат с халва от Брош от кандидатката за кмет на селото от БСП.Той я опита с пожелание за сладка победа.Дами симпатизиращи на лявата идея го отрупаха с цветя.

    В краткото си слово Михаил Миков отбеляза, че членовете на БСП в Кърджалийско проявяват завидна смелост и вярност на идеите на партията за повече справедливост и свобода. Той подчерта, че в района българи,турци,роми живеят еднакво бедно.70 % от първокласниците в смесените райони получават помощи,заради безработицата сред родителите им, отбеляза соцлидера.

    Миков се обяви срещу насаждането на страх и гласуването заради това. Той бе категорично против и купуването на гласове сред мизерстващите български граждани. Категорично заявавам, че хората в смесените райони трябва да се отърват от страха.Демокрация, в която има страх е формална. Трабва да се разбере,че само БСП предлага реална платформа за бъдещето на тези райони, отбеляза още Миков. Той изрази очакването си за победа в изборния ден.

    Областният лидер на БСП и кандидат за кмет на Кърджали Георги Кючуков припомни,че БСП е искала обща кандидатура за кмет, която да сложи край на хегемонията на ДПС.Заради обструкциите на ГЕРБ това не се случило. Вчера лидерът на Движението Лютви Местан дал заявка за участие във властта с ГЕРБ и днес получил анонс от Бойко Борисов, посочи Кючуков. Той каза,че основната цел пред БСП в Кърджали е отделянето на града в самостоятелна община. Очакваме другаря Миков слредващата седмица отново да е тук ,за да ни пожелае успех на балотажа, каза още Кючуков.

    За настроение дамите извиха хоро. Много от присъстващите направиха опашка за да се подпишат в подписката.

    Георги Кулов

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини