От х:

Днес в x:

22 °C

Кандидатът на ДПС за кмет на Ардино Ресми Мурад се срещна с жителите на Жълтуша

  „Изключително съм щастлив, че салонът на читалището е пълен, защото това означава доверие. През изминалите години изградихме добри междучовешки взаимоотношения. С вас сме се срещали много пъти по различни поводи – на празници или в трудни моменти. Мисля, че между нас няма бариера. Ние сме добри познати, добри комшии и приятели”. Това заяви в събота на среща с избиратели в Жълтуша кандидатът за кмет на община Ардино и водач на листата за общински съветници от ДПС Ресми Мурад.

  На предизборната среща присъстваха и кандидатите за общински съветници Сезгин Байрям, Альон Хаджиев и Азис Моллов, кандидатът за кмет от ДПС за Жълтуша  Карамфил Димитров. Тук бе и председателят на Общинския съвет на ДПС в Ардино Изет Шабан.

  В началото на своето изказване Ресми Мурад благодари на местния съвет на ДПС в Жълтуша за номинирането му за трети мандат за общински кмет. Той представи пред жълтушенци своята предизборна платформа и заяви, че околната среда ще бъде една от приоритетите на общинското ръководство през следващия мандат.

  „Това, което направихме през последните години в Жълтуша никак не е малко. Изградихме мултифункционално игрище, детски площадки, ремонтирахме сградата на кметството. Ежегодно извършвахме рехабилитация на уличната мрежа. Съвместно изградихме кът за отдих и развлечение за младите в местността „Мангана”, заяви Ресми Мурад. Той подчерта, че през последните четири години на територията на общината са реализирани значими проекти за подобряване условията за живот на хората. Приключени и в процес на приключване са близо 50 инвестиционни проекти. От 13 вида социални услуги по Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане в община Ардино се предлагат девет услуги, защитено жилище, дневен център за възрастни с увреждания, център за обществена подкрепа, личен асистент, домашен помощник, обществена трапезария, клуб на пенсионера, приемна грижа, здравни и педагогически услуги за деца от 0 до 7 години.

  По темата за здравеопазването в общината Ресми Мурад заяви, че всяка година общинското ръковoдство отделя 150 000 - 200 000 лв. за нуждите на местната болница и че трябва да се привлекат добри специалисти, които да предоставят адекватни медицински услуги. Той съобщи, че в момента съвместно с Министерството на здравеопазването подготвят проект за модерен Спешен център в Ардино.

  „Подкрепете ме на 25-ти октомври, подкрепете и кандидата за кмет на Жълтуша Карамфил Димитров и кандидатите за общински съветници от листата на ДПС, за да превърнем Жълтуша в още по-привлекателно място за живеене“, призова Ресми Мурад.

  Кандидатът за общински съветник от Жълтуша Альон Хаджиев предложи да се учреди кметски съвет в селото, който да подпомогне работата на кметството.

  От името на всички жълтушенци 73-годишният Мехмед Мишуров изрази благодарност за стореното за селото през изминалите години и каза, че Ресми Мурад се е доказал като един отличен управник. Пожела кмета и неговият екип да  работят от сега за бъдещето развитие на Жълтуша и призова всички да го подкрепят за трети мандат с номер 4 в бюлетината.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление.


  Източник: kardjali.bgvesti.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 19.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще срещнете неразбиране и това ще създаде пречки. Приемете всяка подкрепа, не се лишавайте от предлагащи ви се улеснения. Отношенията ви с привлекателна за вас личност ще се развият според желанията ви. Нужно е още малко време преди да откриете взаимно чувствата си. Не предизвиквайте събитията с настойчивото си поведение.
  19.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не ви очакват препятствия при деловите ви ангажименти, а пък и партньорите ви са позитивно настроени. В личен план можете да направите нещо ново, с което да зарадвате любимия си човек. Повярвайте на грижите му и повече не подлагайте на съмнение усилията му да ви прави щастливи.
  19.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Пътувания, срещи или творчески търсения са сред нещата, с които предстои да се занимавате днес. Предложение за работа по нов проект или друга добра възможност ще насочи интереса ви в избраната от вас сфера. Но също така са възможни разминавания с хора, които не мислят като вас. Бъдете търпеливи.
  19.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Периодът на затишие скоро ще свърши. За това не пропускайте да наваксате всичко онова, за което не ви достигаше време до сега. Радвайте се на деня, защото ще ви направи щастливи с присъствието на любим човек или нова придобивка. Ще имате настроение за забавления и романтични закачки.
  19.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Придържайте се към програмата си днес и избягвайте рисковани инициативи. Денят не е подходящ за дръзки постъпки и мащабни начинания. Вероятността да не успеете, ако решите да ги предприемете е значителна. Личния ви живот и по-точно отношенията с любимия човек или пък желана от вас личност са източник на приятни емоции и ви носят пълно удовлетворение.
  19.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Поставяте си много задачи и времето може и да не ви стигне, но ентусиазмът ви е налице. На първо време се погрижете за здравето си - вашето и на близките ви. Финансови затруднения ще охладят желанието ви за харчене, както и могат да се явят препятствия по отношение на предстоящо пътуване.
  19.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път успешно. По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, за някои в положителна посока. Прагматичният ви подход дава резултати.
  19.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Бъдете по-ограничени и ще избегнете по-сериозни недоразумения в дома и семейството. Не се обвързвайте с нищо свързано с много хора. Помислете над стореното до тук и направете план за идните дни. Не съжалявайте за миналото. Времето днес е подходящо за усъвършенстване. Не се поддавайте на фалшиви емоции и лесно печелене на пари. Знаете истината за безплатните обеди. Помислете си кое си струва да запазите и за в бъдеще.
  19.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  19.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
  19.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стремите се да бъде добри в работата си, поради което полагате доста усилия и търпение. Това е похвално и не се учудвайте, ако ви предложат промяна на служебното ви положение.Покажете на хората, които обичате истинските си чувства.
  19.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Въпреки затрудненията, които срещате за момента ситуацията е доста благоприятна. Желанието ви да успеете изглежда несломимо и бавно и сигурно получавате това, към което се стремите. Ангажимент, свързан с ваш близък може би ще отнеме част от времето ви, но това няма да повлияе съществено на плановете ви. Бъдете по-умерени в думите си спрямо любимия човек.
  19.09.2019
  Последни новини