От х:

Днес в x:

Риана "се е пренесла" при Леонардо ди Каприо

Риана "се е пренесла" при Леонардо ди Каприо в дома му в Лос Анжелис. Новоизлюпената двойка вече планира общи ваканции.

Връзката на Риана с ди Каприо изглежда се разгорещява, те планират да прекарват повече време заедно в дома на 40-годишната звезда.

Източник разкрива: "Тя на практика се пренесе при него."

27-годишната изпълнителка, която в момента е във Франция за седмицата на модата в Париж е била накарана да се чувства като у дома си в къщата на Холивудската звезда в Лос Анжелис. Тя се е радвала на специално пригодена стая, в коята да задоволява навика си на пушачка.

Източникът добавя: "На практика тя се премести. Лео беше много мил като отдели специално пространство за нея в дома си, което тя да използва като стая за пушене."

За пръв път слуховете за новата двойка се появиха точно преди Коледа, но оттогава отношенията им очевидно са се задълбочили и барбадоската красавица вече е обещала да отведе ди Каприо в Барбадос следващия месец, където ще бъде гост на сватбата на братовчедка на певицата.

Пътешествието до малкия остров, ще бъде също романтично бягство за двойката, която планира да прекара известно време в усамотение на близка яхта, е заявил източник пред в. Сън.

За тези от вас, които все още не могат да си представят Риана и Леонардо ди Каприо като двойка в живота, скоро може да ги гледате заедно на големия екран.

Миналата седмица стана ясно, че 40-годишният актьор ще бъде съпродуцент и главната звезда във филма The Crowded Room . Той ще изпълнява ролята на престъпника, страдащ от раздвоение на личността - Били Милиган.

Според в. Мирър ди Каприо иска 27 годишната Риана, също да участва във филма, в ролята на една от жертвите на Милиган.

Лео работи упорито по този проект, той говори с Риана и двамата мислят, че е добра идея тя да участва във филма, е казал източник пред изданието.

Източникът добавя: "Те искат да прекарват колкото се може повече време, това може да сплоти отношенията им, тъй като тя вече му помага с изучаването на образа на героя."

За пръв път слуховете за новата двойка се появиха, когато двамата бяха забелязани заедно няколко пъти през изминалите седмици. Слуховете тогава бяха отречени от ди Каприо.

Риана вероятно иска да затвърди присъствието си в киното след като изигра ролята на красивата полицайка във филма Battleship. Тя иска да последва примера на приятелкта си Кара Делевин и да получава по-големи роли в по-сериозни филми.

Амбициите и обаче едва ли се простират само до актьорската игра. Тя обмисля идеята да напише саундтрак към филм.

Неназован източник казва: Лео я искаше в екипа, за да осигури правилната музика за филма, той мисли, че това би било страхотно долънение към ролята и във филма.

Риана вече е написала концептуален албум за филма Home, в който тя също се появява и чиято премиера ще е по-късно през годината. Тя има опита да превърне филма на Лео в хит.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини