От х:

Днес в x:

3 °C

Безумно: платен син сокак в Хасково

Първи син сокак в Хасково

Ремонтът на улицата между читалище "Заря" и Военния стол в центъра на Хасково я е превърнал в нещо като селски сокак, но това не е е отменило задължението на паркиралите сред прахоляка да платят левче за синя зона. За това сигнализираха възмутени граждани. По-ядосаният от тях дори отказал да плати левчето, като намерил искането на инкасатора за върха на нахалството. Самият инкасатор явно е бил на подобно мнение за синия сокак, защото примирено свил рамене и се отдалечил. От други, по-търпеливи хасковлии обаче си прибирал левчето.

Това прилича ли ви на Синя зона? Оставете другото, но хората работят, може и да закачат някоя кола”, възмущаваха се шофьори.

Помолен за коментар, шефът на “Паркинги и гаражи” Стати Запрянов ни отряза: “Питайте кмета. Или председателя на Общинския съвет. ОбС е определил къде да има Синя зона, а аз само изпълнявам заповеди”. На възражението, че това е оперативен въпрос, решението за временно преустановяване на платеното паркиране по ремонтираните участъци би могло да се вземе и от него, Запрянов повтори: “Аз изпълнявам заповеди”.

Тодор Кръшков  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  No
  NORDLAND73
  47 -3
  16:27, 10 ное 2014
  аз ти заповядвам да скочиш от блок Диамант! ще скочиш ли, тъпак???
 • 2
  Ко
  колето
  39 -3
  16:31, 10 ное 2014
  стати кмета затова те е назначил ти да отговарящ за синята зона не си бърши задника със шефа момче или ставаш или си ходи
 • 3
  Пе
  Петрова
  21 -2
  16:42, 10 ное 2014
  Левче? Какво пък толкова?Мен ме ужилиха с десятка и то на синя зона.Закопчаха ми возилото със скоба докато инкасатора на паркинга мяташе крачоли незнайно къде.


 • 4
  Ив
  Иван_1415631032
  32 0
  16:47, 10 ное 2014
  Дали някой си мисли,че злополучния Стати ще си позволи да оспори заповед на узунджовския бек.Нали на следващата секунда ще си замине от топлото столче,осигурено му от същия този узунджовски бек?!!!
 • 5
  Яб
  ябанджиев
  33 -4
  16:56, 10 ное 2014
  И стати и недялко генев са все солташаци на кмета Къде могат да работят тия два ПЛЪХА ако не са там Отговорете си
 • 6
  Ki
  kiko_1415656116
  6 -1
  23:52, 10 ное 2014
  Очаквайте съвсем скоро Мустака на Стати Запрянов ще бъде публично орязан с Ъглошлайфа в центара на град Хасково,Атракцията ще завърши с празничен концерт под надслов от всички служители на Паркинги и Гаражи,а за финал на концерта- Мустакът на Стати ще бъде залепен на статуята която кмета откри върху градския фонтан.Така Стати винаги ще име един подмокрен и добре оформен Паметник на умрелия си мустак......По-нататък очаквайте мустака на кмета и на още много други видни хасковски дейци.....
 • 7
  Ni
  nikis
  3 -1
  11:08, 11 ное 2014
  а таэи улица до кога ще е в ремонт цялото лято и есента не им стигна времето както и от другия край на читалище заря.
 • 8
  Ст
  стати
  2 -3
  12:24, 11 ное 2014
  до ябанджиев като си много отворен долна мишко ела и ме намери
 • 9
  По
  попа
  4 0
  18:48, 11 ное 2014
  А връх на нахалството е как 2 улици без изход и обръщало до гостилница Македония също станаха синя зона заради шефката на титан за да можела да паркира колите на семейството пред кооперацията си..Естествено нейните 3-4 коли имат стикери за безплатно паркиране в целия град...Алоо до кога, спрете се бе,що не си направихте подземни гаражи като имате по 3-4 коли и пари да си построите къща в центъра

Хороскоп за 19.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
19 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
19 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
19 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
19 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
19 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
19 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
19 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
19 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
19 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
19 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
19 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
19 яну 2021
Последни новини