От х:

Днес в x:

LG готви премиерата на нов часовник на изложението IFA

LG вече продава своя умен часовник G Watch, но компанията възнамерява съвсем скоро да добави към него нов модел, което да й помогне да стопи преднината на Samsung в сферата на носимата електроника. Според информация от The Korea Times това ще стане в началото на следващия месец, когато в Берлин ще се проведе изложението за потребителска електроника IFA.

Данните за премиерата на G Watch 2 са били споделени от представител на LG. Устройството ще използва OLED дисплей от LG Display и ще заложи на процесор от Qualcomm, тъй като се твърди, че компанията все още не е готова да използва собствените си процесори Odin. Засега обаче не е ясно дали G Watch 2 ще бъде показан на щанда на компанията или ще е предназначен само за клиенти на LG.

Все пак корейците имат оптимистични прогнози за продажбите на часовниците си тъй като се надяват през тази година да реализират над 60 милиона броя от смартфоните си, които се водят от успеха на флагмана G3. Очаква се на IFA LG да осъществи срещи с представители на водещи производители на часовници за евентуални стратегически колаборации.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини