От х:

Днес в x:

Спипаха трафиканти на еректили

снимка:Митница Свиленград

Контрабандни анаболни стероиди откриха митническите служители на Капитан Андреево при два отделни случая на трафик.

При единия забранените препарати са намерени във влизащ в страната "Мерцедес" с българска регистрация.

Колата е проверена по метода „анализ на риска". Препаратите за полова мощ са открити между седалките на автомобила. Те били опаковани в найлонови пакети.

Митничарите извадили 2000 таблетки „Анаполон" и 410 ампули „Примоболан депо". Таблетките и ампулите се оказали собственост на пътуващата в колата 43-годишна българска гражданка .

Откритите от митническите служители анаболните стероиди служат за натрупване на тегло и бърз растеж на мускулна маса и са опасни, ако се приемат без предписание и наблюдение от специалист, припомнят от митницата.

Примоболан Депо" е най-честият заместител на нандролон „Анаполон" и е сочен като най-силния орален анаболен стероид. Той е много токсичен за черния дроб.

При втория случай забранените  медикаментите са намерени в турски камион „MAN". Возилото пътувало от Турция за Франция. Шофьорът на камиона е турски гражданин. При пристигането си на пункта той представил редовни документи за превозваната стока. Въпреки това камионът е отклонен за щателна митническа проверка, при която се установява, че между шофьорската кабина и двигателя са укрити четири найлонови чанти, пълни с еректилите.

В чантите са открити 1700 таблетки „Синденафил" и 119 сашета „Камагра". Сред купищата патерици за полова мощ са намерени и 180 кутии цигари без акцизен бандерол.

На нарушителите в двата случая са съставени актове по Закона за митниците, а медикаментите са задържани.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини