От х:

Днес в x:

Как посрещат Нова година по света

На 31 декември вечерта във всеки един град в света ще бъде парти. Фойерверки, музика и атракции ще има навсякъде. За тези от вас, които ще изберат чужбина за новогодишната нощ, вижте кои са градовете с най-горещи партита за Нова година, според CNBC: Берлин


В Берлин всяка вечер има къде да отидете и какво да видите. Въпреки студа, на 31 декември пред Брандербугрската врата се събират 1 млн. души, където гледат фойерверки и лазерно шоу. Партито на открито включва платформи за ди джеи, танци и виенско колело.

Кейп Таун, Южна Африка

Можете да гледате фойерверките от Тейбъл маунтин. Останете за карнавала Tweede Nuwe Jaar на 2 януари, който прилича на нюорлеанския Mardi Gras.

Дубай

В Дубай посрещането на Новата година е както и всички друго – пищно. Фойерверките се пускат от най-високата сграда в света – Бурж Халифа. Във всеки луксозен хотел има екстравагантно парти.

Единбург, Шотландия

 

В цяла Шотландия се празнува с партита на открито с огньове и концерти. В Единбург те започват още от 30 декември. В замъка Единбург се събират около 80 000 души. Има ди джей парти и открити барове.

Гоа, Индия

Екзотична Нова Година може да посрещнете в Индия с танци, йога и спа процедури на плажа. На 31 декември вечерта има ди джей транс парти под палмите. 

Китайците са измислили фойерверките и разбира се на 31 декември ще има много от тях. На Нова година има и 10-минутно лазерно шоу. То започва от пристанището Виктория и преминава през 40 небостъргача. Ако не ви притеснява огромната тълпа – отидете на Таймс Скуеър (да, като в Ню Йорк), където има часовник, отброяващ последните минути или в някой от многобройните барове в района на Lan Kwai Fong.

Хонолулу

Географското положение на Хонолулу е такова, че тук Новата година ще дойде последна. ВИП парти се организира в Trump International, в Royal Hawaiian всяка година има розово парти. В Modern има тематични парти посветено на 20-те години на миналия век, където пълният пакет струва 114 000 долара и включва транспорт със самолет, 4 нощувки, спа, лимузина и плаване с яхта.

Лас Вегас

Няма как да се споменем Лас Вегас. Тази година фойерверките ще са от MGM Grand, Planet Hollywood, The Venetian, Stratosphere и още няколко други луксозни хотели. Прочутата улица Strip ще бъде затворена за автомобили. Бруно Марс ще има концерт в The Cosmopolitan, а в Caesar`s Palace ще пее Селин Дион.

Лондон

Биг Бен ще отбори 12 удара тържествено преди фойерверките. Очаква се около четвърт милион души са на улицата. Ще има 45-минутно ди джей парти. Имайте предвид, че за заведенията и пъбовете ще трябва предварителна резервация. На 1 януари в Лондон има парад с около 10 000 участници.

Ню Йорк

Таймс Скуеър е прочуто място за посрещане на Нова година. Около него ще има около 1 милион души в новогодишната нощ! Куверт за партито в Marriott Marquis започва от 950 долара на човек.

Рейкявик

Рейкявик е известен с нощния си живот. Тук няма официално организирано новогодишно парти, то се случва. Местните хора по традиция гледат новогодишната реч шо телевзия и около 11:35 излизат на улицата, където се изстрелват около 500 тона фойерверки. След полунощ във всички клубове има парти до зазоряване.

Рио де Жанейро

Облечете се в бяло – това е традиция. На нова година се хвърялт цветя. Партитата са на плажа – пригответе се за нощно къпане.

Сидни

Тук също е лято и Нова Година се посреща на плажа. Миналата година на партито пя Кайли Миног. На пристанището в Сидни ще се съберат около 1 милион души. Освен фойрверки има шоу на акробати, светлинно шоу и регата.

Торонто, Водопад Ниагара

 

Около 40 000 души се събират на площад Нейтън Филипс. Гледайте фойерверките от брега на езерото Онтарио. Истинска феерия е на час и половина път от Торонто – на Ниагарския водопад. Там ще има парти, посетено от около 60 000 души. Сред изпълнителите ще бъде Деми Ловато. 

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини