От х:

Днес в x:

ЕСКОМ фамилия с нов №1 в семейството

Малкият Мартин е едва на няколко часа, но вече е номер едно в семейство Христови

ЕСКОМ фамилия вече има нов приоритет в семейството. На първо четене е малък, но всъщност е с внушителни пропорции 3.5 кг и 53 сантиметра. Богатирът се нарича Мартин и от днес е новото слънце и луна в семейството на Деси и Недко Христови. Ще не ще, таткото слиза от второ на трето място в семейната класация по важност. Такава обикновено е съдбата на бащата. Утешението за Недко е, че вече вкъщи отборът е предимно мъжки, ако и жената да е треньорът.

Щастливото събитие стана факт днес в 8.30 сутринта в хасковската МБАЛ Хигия. Мартин се появи на бял свят след планирано секцио, водено от наблюдаващият бременността лекар д-р Иван Попиванов. Малкият и мамата са добре и заслужено приемат поздравленията на близки и роднини. И таткото е добре и до вечерта ще става още по-добре. Махмурлукът няма да е страшен, защото ще е споделен с приятели.

Това е третият нов член в голямото семейство на ЕСКОМ през 2013-та година. Както се казва -растем, но не стареем, дори напротив. На щастливите родители: Честито и дай Боже всекиму!

Недко и Деси Христови
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини