От х:

Днес в x:

Домашната заря от 14 до над 700 лв.

Като фаворит за най-оригинален новогодишен подарък, при това за цялото семейство, се очертава букетът от празнична домашна заря.

Цените са достъпни за зрелището, което обещават пиротехническите компании.

Изненадата е вече много предпочитана и в Хасково през последната година. А за наближаващите Коледни и новогодишни празници мераклиите да си спретнат светлинен купон вече чакат на опашка. Поръчки за фойерверк-шоу има не са само от заведения и барове, но и от частни лица.

Цветната феерия над дома може да е незабравима, и то на цена от 14 до 68 лв., обяснява един от специалистите на „светещите купони“ Веселин Маринов.

Най-хитовата нестандартна украса на Нова година в двора са трицветните звезди. Светлинният ефект с 16 изстрела, е на народна цена от 14 лв. Същите изстрели, но по-мощни и на по-голяма височина, струват около 35 лв. Комплектът от няколко вида заря като малка звезда и вулканичен ефект е за 68 лв. Пак в зависимост от търсеното зрелище и продължителността на изстрелите цената му стига до около 120 лв.

Цената на най-мощните трицветни звезди, които се разпръскват на 300 м. височина и в такъв диаметър стига и до 730 лв. Те обаче трябва да бъдат пуснати задължително от специалист.

Пиротехническият пазар предлага и всевъзможни „светлинни глезотийки“. Сред най-търсените специални ефекти са сърцата и змията. Те са на цена от 300-320 лв.

Най-важното, ако искате да поръчате собствена заря, е най-напред да определите бюджет за нея. От там нататък за всяко желание и всеки джоб има какво да се предложи, уверяват пиротехниците.

За безопасната Коледа и доброто настроение през цялата вечер на Новата година, те съветват решилите да пуснат сами зарята си, внимателно да четат указания на артикулите и да изпълняват посочените стъпки без своеволия, а за мощните ефекти в небето да се доверят на специалистите.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини