От х:

Днес в x:

20 °C

Пускат „Аватар” на 4D в България

Излизането на "Аватар" на голям екран през 2009-та предизвика безпрецедентен интерес и рекорден бокс офис, ненадминат и до сега. Години наред зрителите непрестанно питат дали е възможно филмът отново да се завърти на голям екран.

Cinema City успя да договори кино показ с дистрибутора, и нещо повече - нов вариант, мастериран за 4D. Светът на "Аватар" и неговите герои ще станат още по-богати от очакваното в четири измерения.

Прожекциите на Avatar 4D започват на 18.10. в 4DX салона в Cinema City Paradise, а предварителните продажби на 14.10.

Филмът ще ни върне към историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора. Пандора има местно население от нейвита - раса представляваща шестметрови хуманоидни сини същества. Проблемите идват, когато всички същества на планетата Пандора, животни, растения, нейвита, осъзнават, че хората трябва да напуснат техния свят и започват да използват всички сили за осъществяването на тази цел.

В 4DX, филмът ще оживее с уникална хореография и смесица от въздух, вода, аромат, движение, вибрации, които се случват в синхрон с действието на екрана. Ефектите стимулират сетивата на зрителите далеч отвъд границите на аудио-визуалното преживяване в стандартните кино салони. Историята ще оживее както никога до сега. Очакването и вълнението нарастват с приближаването на премиерната дата 18.10. Кино индустрията отново изненада аудиторията и създаде нов уникален филмов формат, сега остава да видим и оценката на зрителите.

Експертите от 4DX TM, съвместно с всички големи холивудски студия, вече превръщат най-големите блокбъстъри в 4D преживяване. През последните няколко месеца на 4DX излязоха "Умирай трудно", "Хобит", "Чудната петорка","Здрач: Зазоряване - част 2", "Ледена епоха 4", „Невероятният Спайдър-мен", "Отмъстители-те" , а сега и "Аватар".

Първите 4DXTM кина в света са отворени през 2009 г. в Южна Корея, управлявани от CJV. 40 кина от същия тип работят вече в Тайланд, Китай, Мексико, Перу, Бразилия, Израел и Русия. За първи път в Европа 4DX технологията пристига през 2013 година. Според плановете на CJV, през първата половина на 2013 г., още десет 4DX TM кина ще бъдат отворени в Унгария, Полша, Чехия, България и Япония. В края на 2014 г. се очаква повече от 100 зали да предлагат абсолютното кино преживяване 4DXTM - в различни страни по света.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се чудесно със задълженията си днес. Добре ще е, ако не се ангажирате с чужди проблеми. Вашите оригинални идеи ще намерят реално приложение и това ще остави у вас чувство на задоволство. Самочувствието ви ще се подобри и от финансовата независимост, която създавате за себе си. Прилагате на практика всичко, което сте планирали до този момент.
30 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
30 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
30 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Онези от вас, на които днес предстои нещо особено важно се радват на забележителен късмет. До последно не се отказвате от целта си и сте готови да я преследвате докрай. Вярвате с своя успех и това донякъде наистина го предопределя. Нямате основания за притеснения и в личен план, където постепенно отношенията ви с любимия човек придобиват облика, който взаимно желаете.
30 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Професионалните ви ангажименти ще напомнят за себе си. Но, други ще се отдадат на почивка и разнообразни занимания. Не обвинявайте околните в незаинтересованост към проблемите ви. Опитайте се да се отпуснете, освободете напрежението и погледнете позитивно на всичко наоколо.
30 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Отговорете си честно какво преследвате и дали целта ви е реално осъществимата. Здраво стъпили сте на земята и въпреки това се нуждаете от събуждане. Дали не искате повече, отколкото можете да дадете. Не пренебрегвайте съветите на близките си, отстрани е по-лесно да се види и оцени проблема.
30 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
30 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Бъдете предпазливи днес и не се ангажирайте с каквито и да било обещания. Денят не е подходящ за взимането на важни решения. Съсредоточете се върху дома и близките си. Мнозина от вас имат нужда от пълноценна почивка и обстоятелствата около вас напълно я благоприятстват. В края на деня някои от вас е вероятно да изпитат леки стомашни неразположения.
30 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се към проблемите без излишно драматизиране и бъдете тактични. На моменти е по-добре да отстъпите, отколкото да усложнявате атмосферата. Можете да се справите с домашните си задължения и без излишно напрежение. Не пренебрегвайте личните си нужди. Имате натрупани недоразумения, които е добре да изчистите по-скоро, ако искате нещата ви да вървят гладко.
30 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В добро настроение сте и това ви позволява да говорите непринудено на всякакви теми. Ще дадете воля на скритите си желания и пориви. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще направи деня ви успешен, на вас остава да се погрижите за веселата страна на живота си.
30 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Радвате се на много добро здраве днес. В случай че напоследък ви е създавало проблеми, днешният ден е много благоприятен за стабилизирането му. Ако имате възможност не се задържайте дълго у дома и е много вероятно да се натъкнете на приятни изненади. Може би ще срещнете приятел, с когото отдавна не сте се виждали или пък ще се натъкнете на интригуващо предложение.
30 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Раздвижете се днес, трябва да помислите за физическата си форма. Имате нужда да предизвикате самите себе си и да отвърнете достойно на това предизвикателство. Избягвайте всякакви неща, които ви потискат и излезте на дълга разходка сред природата.
30 май 2020
Последни новини