От х:

Днес в x:

Мерцедесът на Парапана изгоря тази нощ

Мерцедесът на хасковския бизнесмен Осман Рамадан- Парапана изгоря мистериозно пред дома му тази нощ.

Опожарени са предницата и купето, задното стъкло е изпочупено и опушено.

Сутринта колата на Парапана все още беше на мястото на инцидента край четириетажната къща, в която живее собственикът на складовете „Парапана“ - на ул “Захари Стоянов„ 9. Адресът е точно срещу прочутия някога снек бар „Бялото конче“. Колата пък е била паркирана в опасна близост до трафопост с високо напрежение.

 Колата на хората изгоря, но добре, че не се подпали и трафопоста, че тогава щяхме да светнем чак до Стара Загора. Пак малката беля се случи.“, вайкаше се съседка.

Сигналът за инцидента е подаден в 3,20 сутринта според официалната информация от полицията. Изпратените групи заварили автомобила в пламъци. В полицейския бюлетин е отбелязано, че колата е с изгорял двигателен отсек и купе. Допълнителен оглед е направен тази сутрин.

Чух гърмежи, около 3 часа беше. Погледнах през прозореца, който е точно срещу къщата на Парапана. Вече имаше хора, които носеха кофи с вода, за да гасят колата", разказа един от съседите от ул. „Зайчар“.

От 60 години живея в този квартал, такива ужаси не са се случвали. След снощните гърмежи вече няма да спя спокойно, както досега. Нещо се случва в този град и трябва да се вземат мерки“, нареждаше притеснена съседка на Парапана. Жената обясни, че само преди два дни на същата улица вандали са разбили друг автомобил. Изпочупили стъклата и страничните огледала.

Не си е платил, където трябва. Парапана е бизнесмен, а всички знаем каква е корупцията в Хасково. Не е дал лептата си сигурно и ето - отмъщение“, пуска мимоходом приказката и възрастен мъж от квартала.


М. Манолова   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини