От х:

Днес в x:

Анистън и Теру се готвят за сватба-изненада в събота

Дженифър Анистън и Джъстин Теру ще минат под венчило този уикенд.

Актрисата и годеникът й са толкова решени да запазят сватбата си в тайна, че на приятелите и роднините им, поканени в дома им в Лос Анджелис в събота, било казано, че поводът е 42-я рожден ден на Джъстин.

По-късно тази година двойката, която започна връзката си през 2011 г., ще отпразнува сватбата си с по-голямо парти. "10 август е рожденият ден на Джъстин и техните най-близки бяха поканени на голямо "парти за рожден ден". Но всички са убедени, че те планират да си разменят брачни обети в новия им дом и това ще бъде голямата изненада на деня", разкри запознат източник пред вестник "Дейли Мирър".

"Те стигнаха до големи крайности, за да запазят тайната - дори излъгаха открито приятелите си. Явно церемонията ще бъде много дискретна с възможно по-голямо празненство по-късно тази година", допълни източникът.

Смята се, че Дженифър, която преди време беше омъжена за Брад Пит, и Джъстин са казали на майките си Нанси и Филис за плановете си на семейна вечеря в Ню Йорк преди две седмици и двете дами ще присъстват на сватбата, въпреки обтегнатите отношения на актрисата с майка й.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини