От х:

Днес в x:

Най-инфарктният обрат в една сватба (видео)

Не, не е казала „не” на въпроса на лелката в Обредната зала, роклята не се е закачила на гащите в тоалетната и даже не си е изпуснала душата! Просто прекрасното момиче в бяло вече ще е готово да се закълне, че „Приятелите на мъжа са най-големите врагове на жената”. Да не говорим за лудата бивша (зълва, „приятелка от детството”, братовчедка)!Не стига, че цял живот водиш дълги и упоителни битки със свекървата, ами и като пуснеш дивидито от сватбата, ти се плаче! Май долу-горе така се е случило с момичето, което в момента е хит във Vbox-а.
Тя е млада, прекрасна, цялата в бяло…и вече казва тихо „да!” на нейния Мирослав Спасов. Лелята от ритуалната го пита дали иска и той да й се врече, когато….
Женски глас прекъсва вълнуващия миг с „Да не си посмял!”. След това трима якички другари отнасят младоженеца към входа на Обредната зала! Сватбарите, нали са дошли сеир да гледат, се заливат от смях, тъпият кум също, а купата се чуди как да реагира в паниката!Само бедното момиче в бяло се опитва да не закрещи от ярост! Със сигурност и сега пет пари не дава, че дни наред е в ТОП 40 на най-популярният български портал за видеосподеляне със силна вероятност да го оглави!

Източник: http://scandalplus.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини