От х:

Днес в x:

Отново чудо в Стамболийски! Проходи мъж, донесен на одеяло

В храма "Света Троица" в Стамболийски се появила сияйна светлина на иконите на Света Богородица и на Света Троица по време на един църковен празник. Чудото първо видяла една от жените, която пее в църквата в Стамболийски, където преди дни свещеникът Стоян Божурин измолил за болната Ваня Господ да я вдигне на крака.

Отец Божурин също сподели за сиянието по иконите. Той разказа, че преди 30 години при него отишла бездетна жена, която благодарение на молитва заченала. Вчера пък проходил мъж в инвалидна количка, който роднините донесли на одеяло в църквата. Засега обаче отец Божурин няма да дава подробности за случката, тъй като му се насъбрали много грижи след широката разгласа на чудото с проходилата Ваня.

Той добави, че сутринта е бил в пловдивската митрополия да даде писмено обяснение за чудото, с което е вдигнал 30-годишната Ваня на крака. Отчета си Божурин направил заради секретаря на митрополит Николай, който отишъл в Стамболийски и му заръчал да напише всичко, що е станало, защото владиката е разпоредил така.

Отец Божурин и попадията Милка са възмутени от факта, че има хора в Стамболийски, които не вярват, че Ваня е проходила благодарение на молитвата.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини