От х:

Днес в x:

Идеалният мъж според Джей Ло

Иконата на латиномузиката Дженифър Лопес продължава да играе роля на сексбомба, както на сцената, така и в киното.

Последната й изява пред камерата е в криминалния филм "Паркър", където си партнира с Джейсън Стейтъм и Ник Нолти. В лентата Джей Ло играе ролата на сексапилната Лесли, забъркала се в бандитска история, която се върти около коравия мъжага Паркър. Въпреки напрегнатата си програма във връзка с промоцията на филма, латинодивата намери време да даде интервю за френското списание "Femme actuelle". И откри душата си за... своите любовни отношения и на тема развод.

"Подобно на героинята ми от филма, аз също преживях сътресение от развода, който не протече както очаквах. В продължение на 8 години имах семейство със съпруга си и децата, но изведнъж всичко това експлодира, отиде по дяволите. Затова не ми беше никак трудно да покажа душевните терзания на Лесли, самата аз бях преживяла това, което преживява героинята ми", каза Джей Ло.

Въпреки че сега тя отново има до себе си мъж - Каспър Смарт, това не й пречи да каже как вижда идеалния мъж: "Това, което ме привлича в мъжа, е енергията, която излъчва. Показността при тях не ме впечатлява. Предпочитам скромността и дискретността. Но не мога да търпя и мъже, които очакват от мен да се държа майчински с тях.

Източник: bgnes

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини